Колеги, някой може ли да ми каже нещо повече за Brava с двигател 1.2? Знам само че ми предлагат Brava 1.2, което е 1999г. Колата е в чужбина и незнам нищо повече за нея. И затова се обръщам за съвет към вас. Ако някой знае нещо повече за Brav-ите след ’99 с този двигате, ще съм благодарен ако го сподели (сполучливи ли са този вид двигатели, разход на гориво, има ли нещо по-специфично за тях и т.н.)Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.2
Collapse
X
-
2 литра по-малко? Което ще рече..? (предполагам че не може да се каже нещо конкретно, но горе -долу)А и това 1.2 - доста мъничко ми се струва като обем на двигатела, въпреки че е 80 коня. Върви ли с такъм малък двигател (далеч съм от мисълта,че 6те се дърпам с 2.0 двигател, но все пак нали не е да не мога да изпреваря Москвич
Коментар
-
Humppa
Разходът на Браво 1.6 (за Бравата не предполагам да е по-различен) за извънградско е 5.6 литра. Което ще рече, че за 1.2 ще е около 4.6 литра на 100 км. което е супер. А за това дали колата ще върви с толкова малък двигател - не се съмнявай въобще!
Коментар
-
valka_pone написа:2 литра по-малко? Което ще рече..? (предполагам че не може да се каже нещо конкретно, но горе -долу)А и това 1.2 - доста мъничко ми се струва като обем на двигатела, въпреки че е 80 коня. Върви ли с такъм малък двигател (далеч съм от мисълта,че 6те се дърпам с 2.0 двигател, но все пак нали не е да не мога да изпреваря МосквичAlles in Ordnung
Коментар
-
Humppa написа:Разходът на Браво 1.6 (за Бравата не предполагам да е по-различен) за извънградско е 5.6 литра. Което ще рече, че за 1.2 ще е около 4.6 литра на 100 км. което е супер. А за това дали колата ще върви с толкова малък двигател - не се съмнявай въобще!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Колега аз съм със същата Брава 1.2 16V ,82к.с. ’99 г.Разхода - градско 8.2 с климат. Извън града гори м/у 6 и 7 в зависимост от гоненето. Колата има прилични динамични качества, е не е самолет.Зори се в големите баири. Максималната скорост която съм вдигал е 180, и се поддържа ( магистрала Варна).Музиката е съвсем нормална.Моята е най простия вариянт с 4 колони 2 на таблито и 2 в предните врати.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар