Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бяли километржи за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бяли километржи за браво

има ли някой представа каде и за колко пари може да се намерат белите километражи за фиат браво 1.9 jtd .МЕРСИ!

Чуденка ме е налегнала...

Коментар

Re: Чуденка ме е налегнала...

mariobg написа:
      Пич, като си се писал БЕЛИЯ, защо темата ти се казва БЯЛИ???
      малко офтопик ... но не можах да се стрпя: .... Марио, ти да не си даскал по български език и литратура ..... и да не забравиш да почерпиш като дойда в София .......
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Re: бяли километржи за браво

beliq написа:
        има ли някой представа каде и за колко пари може да се намерат белите километражи за фиат браво 1.9 jtd .МЕРСИ!
        А е то и нещо по темата:ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ПРАВИ АРМАТУРНО ТАБЛО С ФОЛИО от един друг форум:http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=2375
        Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
          mariobg написа:
          Пич, като си се писал БЕЛИЯ, защо темата ти се казва БЯЛИ???
          малко офтопик ... но не можах да се стрпя: .... Марио, ти да не си даскал по български език и литратура ..... и да не забравиш да почерпиш като дойда в София .......
          ИВО ТИ ПАК МЕ ПРЕВАРИ С ВЪПРОСА!!!!Той нашия админ си е радетел са използване на чист български език и най вече кирилица..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            Той нашия админ си е радетел са използване на чист български език и най вече кирилица..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
            В което няма нищо лошо! Даже е много похвално това начинание, защото като чета в някой друг форум на маймуница напрао ме заболява китарата да превеждам....

Коментар

Хей, какво направихте с темата? Поне пишете ’ОФФ’ - Марио, какъв пример даваш?!? 5 поста за изтриване, та и моя - 6...
              Alles in Ordnung

Коментар

Re: бяли километржи за браво

beliq написа:
                Белия, преди около час видях такъв в една автоморга на околовръстното.Намира се срещу бензиностанцията на OMV по посока за София, там мисля, че има още една бензиностанция.Говорим след Бояна.Колата е катастрофирало Браво 20V,мотора беше читав ама му искат 2300 лв барабар със скоростите.Та километражът му беше бял.
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                X