Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко газ ви горят браво/и те 1.4 извън града

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хаха спора наистина е безсмислен- когато не си наясно с техническото устройство на една техника не можеш въобще да изказваш мнения, или поне не трябва. бутилката ако е изправна!!! се пълни до затваряне на поплавъка в нея. поплавък на приниципа на този на тоалетното казанче. поплавък не може да е точен, защото се влияе от наклона/много/, влияе се от натовареността на колата/пак стигаме до наклона/, влияе се от старостта на гумичките с които затваря. представи си на едно рамо от 30 см в единия му край разлика от 3 мм колко е в другия му край, където затваря да не може да се пълни повече газ! иначе за кофти газта вече съм споделял, аз досега не съм усещал такова понятие, може би е силно изразено при слаби мотори и затва, не знам. но 10 газ със 110 и клима на този мотор е може би малко над нормалното.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Утре отивам да ми я настроят така че да гори минимално и после отивам на море . Като се върна ще пиша как стоят нещата ... нещо нередно има в цялата ситуация и ще разбера какво . Единственото ми обяснение е кофти газ..
      Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
      части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
      части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
      тел. 0883437022

Коментар

Вчера се върнах от Смокиня. На отиване, със 4 човека и препълнен с багаж, стигнах до Сливен през Пловдив със 22л газ. Стремях се да поддържам 110км/ч, тръгнахме в 03.00ч; 20км бях на бенз(да я продухам малко със v-power racing ). Разход - около 7.5. На връщане през деня, бях каталясал от движението в колони със 80-90 и като стъпихме на Тракия, пуснах Бравчо да бяга - 130,140 км/ч, баирите - със 120 и 9/100 разход. Аз съм си настройвал газовата, като не съм се стремял да я "скопявам" ни най-малко п.п. Не мога да разбера хората, които твърдят, че 80 кончета за 1010 кг купе са малко - явно са спортни натури Поздрави и умната!
        1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Аз нямам газ ама на бензин в софия ми харчи 13-15 на 100. За тва никога в живота повече ФИАТ
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
          X