Здравейте колеги колко газви горят 1.4 моторитекато ги карате по магистралатас 130 ? щото ей сегаотидох до софия и и моята лапна 14 литра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко газ ви горят браво/и те 1.4 извън града
Collapse
X
-
колко газ ви горят браво/и те 1.4 извън града
Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022Етикети: –
-
kkp написа:Тези разходи не са нормални! То ако е така не е ли по-добре да си карате на бенз?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: колко газ ви горят браво/и те 1.4 извън града
Rezko написа:Здравейте колеги колко газви горят 1.4 моторитекато ги карате по магистралатас 130 ? щото ей сегаотидох до софия и и моята лапна 14 литраVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ре: колко газ ви горят браво/и те 1.4 извън града
Rezko написа:Здравейте колеги колко газви горят 1.4 моторитекато ги карате по магистралатас 130 ? щото ей сегаотидох до софия и и моята лапна 14 литраM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Аз съм със Уно но двигателя е горе-долу едни кубици.На дълго 7-7,5л. до 120 , мине ли ги отива на 8 и нещоГрадско 10-17л. взависимост от това колко натискам педела (все пак турбината за да се развърти иска гориво)Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
И моята ми е правила такав разход, но бях развъртял кранчето на газта половин оборот, защото не ми харесваше как върви. Изхарчи ми 12-13/100 ама как вървеше само... След това върнах четвърт оборот. Сега върви поносимо и разходът и с 5 човека, климатик и газ колкото може/120-140/ е около 10/100.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар