Тези разходи не са нормални! То ако е така не е ли по-добре да си карате на бенз?
Мдаааа. Абсолютно съм съгласен. Цитирам себе си от друга тема:Smile На извънградско ми харчи 6,4/100 км без климатик ( т.е. когато стрелката е 2 деления под средата )На градско все се върти около средата, а разхода е към 10 / 100.Събота и Неделя, когато на извънградско беше залепнала на средата ( работещ климатик ) и движение по магистралата с около и малко над 130 км/ч ми даде разход 8,2. Е защо тогава да слагам газова?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
На дълък път 7-7,5л. среден разход Градско 10-11л. взависимост от това има ли задръствания и дали със с климатик.Но извънграско 14 е страшно много, то че колите не са ни от най-икономичните не са ама чак пък толкоз. Хубаво е да я види някой който разбира.
Здравейте колеги колко газви горят 1.4 моторитекато ги карате по магистралатас 130 ? щото ей сегаотидох до софия и и моята лапна 14 литра
Градски, много е... На мен преди да я настои Янко ми гореше 10-11/100, в зависимост от десния крак - след операцията - 7.5, 8.2-натоварена до тавана при 130-140км/ч.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
мойто браво дава 10 гас извънградско при 130-160 км !!! за последно като я засичах 1200 км.-130 лева за гас ,като на отиване към морето карах 180-200-220 !
Аз съм със Уно но двигателя е горе-долу едни кубици.На дълго 7-7,5л. до 120 , мине ли ги отива на 8 и нещоГрадско 10-17л. взависимост от това колко натискам педела (все пак турбината за да се развърти иска гориво)
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
И моята ми е правила такав разход, но бях развъртял кранчето на газта половин оборот, защото не ми харесваше как върви. Изхарчи ми 12-13/100 ама как вървеше само... След това върнах четвърт оборот. Сега върви поносимо и разходът и с 5 човека, климатик и газ колкото може/120-140/ е около 10/100.
Коментар