Здравейте! Наскоро съединителя започна да буксува! На около 15 хиляди е. Притискащ диск ли да сменям само или целия?Предложете нещо което ще издържи поне 25 - 30 за Tipo 1.4 карбуратор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съеденител за Типо - какъв и от къде ?
Collapse
X
-
Съеденител за Типо - какъв и от къде ?
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //Етикети: –
-
чеки бе какви 15 000 км съединителя на кромата не е сменян откакто я взехме има 65 000 км преди нас не знам на колко е! съединител изкарава по 90 000 с читаво каране може дори и повече. може да имаш счупена пужина или нещо таковаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз смених само феродовия диск преди около 40 000км и да чукна на дърво - но проблем! Колата от подписа. Парите - стотинки - 15-20 лева не помня точно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pakumba написа:чеки бе какви 15 000 км съединителя на кромата не е сменян откакто я взехме има 65 000 км преди нас не знам на колко е! съединител изкарава по 90 000 с читаво каране може дори и повече. може да имаш счупена пужина или нещо такова||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:pakumba написа:чеки бе какви 15 000 км съединителя на кромата не е сменян откакто я взехме има 65 000 км преди нас не знам на колко е! съединител изкарава по 90 000 с читаво каране може дори и повече. може да имаш счупена пужина или нещо таковаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
препоръчвам ако ще го сменяш сам или можеш да огледаш след като се свали да прецениш- тогава изчакай и тогава купувай, ако оставиш колата в сервиз по-добре смени всичко накуп. лагера е към 25 лв, огледалото не си спомням колко беше, но целия комплект е 95 лв, значи няма да е много и огледалния. аз така бих направил- аз съм с кучча марка няква имам гаранция 1 годинаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Съеденител за Типо - какъв и от къде ?
Executer написа:Здравейте! Наскоро съединителя започна да буксува! На около 15 хиляди е. Притискащ диск ли да сменям само или целия?Предложете нещо което ще издържи поне 25 - 30 за Tipo 1.4 карбуратор.
Коментар
-
Колеги я кажете на моята Брава съединителя е с жило, на Самарата също е с жило, но педала се натиска доста по-лесно. Не че на Бравата е много трудно, но на Самарата, а вчера покарах и една Фиеста е доста по-лесно. Четох във форума, че това се получавало когато пружините на притискателният диск станели по-твърди и се изправяли в края.Преди 40 000 си смених сам феродовият диск на Самарата, притискателният не съм го сменял, а той е вече на 80-90 хиляди и педала си е мек, не приплъзва.Та да започвам ли с Бравата или е нормално да е по-твърд педала, защото нито ми приплъзва, скоростите си се включват нормално, заслужава ли си да го сменям. Евентуално къде мога да погледна за причина да се натиска по-трудно. Като гледам жилото е доста по-дълго от това на ладата, може ли за това да е така.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Хмм така значи башата каза, че е сменил лагер и притискателен диск, само огледалния не го е пипал. Какво ще кажете ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Е тогава възможно ли е за 15k да се скапе притискателния ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Значи ситуацията се оказа следната пристикателния диск се беше изтъркал до 5,5 мм като минумума е 6,5. Новия е марка AP (Automotive Parts) Английски за 74 лв. + труда 60-70 лв. общо ~ 145 лв.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар