Здравейте колеги , предстои ми смяна на масло. Доста четох из форума по тази тема и съм се спрял на selenia 20K. Въпроса ми е: ако съм на газ пак ли това масло да използвам ; на какъв пробег се сменя и маслото + маслен филтър колко ще ми излезе (приблизително) ? Кои са добрите магазини за масла в Бургас ? Благодаря предварително .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстои ми смяна на масло
Collapse
X
-
Магазин ГАМА на Ив. Вазов, на около 30-40м вляво от Аутоплюс. И аз съм със Селения 20К и съм на метан. Около 55лв ще ти излязат 4л. Ако искаш може и Селения Голд за около 40лв. Ако караш предимно градско го сменяй на 7-8000км да ти е мирна главата. Аз покрай тея ремонти напоследък смених чисто ново масло Селения 20К на 200км при мити с пароструйка глава и картер... Няма да ти казвам че беше черно като катран за 200км, а иначе като гледаш щеката чисто. Изобщо цвета на маслото на щеката и на това в картера няма нищо общо, така че не се лъжи по цвета на маслото на щеката.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
georgiarg написа:И аз съм на газ и карам със Селения ГОЛД, сменям го на 7500-8000км пробег.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:georgiarg написа:И аз съм на газ и карам със Селения ГОЛД, сменям го на 7500-8000км пробег.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар