Миналата година писах за проблема си точно по същато време. Когато си взех колата беше със скъсана тръба близо до винтила за пълнене(до акумолатора). Дадох я на ремонтл Уж я завариха - всичко изглеждаше наред и си работи цяло лято. Зимата(януари) реших да пробвам климатика просто ей така да видя как е - не бачкаше. В последствие като огледах - проблема пак беше същия на същото място. Незнам - може би има вибрации и затова се къса заварката. Но чак пък толкоз. Искам да си разреша проблема. не ми се ходи пак на същото място щото ги видях какво могат. Ще поогледам - мога сам да си сваля част от тръбата и да отида да ми я заварят. Могат ли да се ползват медните тръби на обикновенните климатици - да се свали проблемната част от тръбата и изцяло да се замени от връзка до връзка(незнам дали въобще има връзки или тръбите са "цели"). Някакви идеи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик - скъсана тръба.
Collapse
X
-
клима
и аз карам колата със счупена тръбичка залепването струва 3 лв а майстори ми изкат 140 лв трудно се вади и затова при тебе е малко по лесно дали не може на място да се залепи при мен е точно на входа към купето и трябва да се извади цялата около 1.5 м. тези тръбички са от алумин за голямо налягане сега май ги правят по друг начин
-
Като цяло има достъп като се свали акумулатора или отдолу като се легне става. Но ми се иска ако е възможно да се смени а не да се лепи. От винтила за пълнене е на разтояние около 20см. точно под акумулатора. Сега погледнах - скъсана е точно до заварката. Какъв и е проблема незнам. Не изглежда да е под напрежение, вибрации ли е нещо - незнам. Крива работа. Искат ми 140лв с пълненето(пълненето да е 80лв останалото труд). Не е много но ми се иска да се отстрани проблема а не като предния път.pakumba написа:на Симеон правят медни за спирачките едва ли е проблем да се направи и за климата, все пак е само идея деFiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар