Не споменаваш да караш на газ.Има малко вероятности. По описания проблем трябва да действаш по два варианта.1. Задължително!!! да провериш налягането в рейката за бензина.2. Компютърна диагностика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Брава.ПОМОЩ!
Collapse
X
-
Днес ходих 1-во на комп. диагностика.Провериха всичко от до.Даже 2 пъти.Никакви грешки.Човека каза горивен филтър.Веднага след него смених горивния и масления филтър и маслото(мобил 1 полусинтетика 10 W 40 или нещо подобно беше).Ииии....пак същата работа.Като правиха комп. диагностиката казаха трябва да не слиза под 10 литра в резервоара.И като гледам така май си е наистина само това.Колегата пъ горе казва че не е вярно.Просто не се сещам за нищо друго от какво може да е.Да не е пък от помпата мамито и капризна кола.Или от някой ремък да не е,щото ремъци още не съм сменял никакви.Не знам вече се чудя какво да правя при кого да отида.Бахти и колата.Тъй като гледам ако не се оправи ще я махам ми се струва,мхм.Усещам аз,че втората ми кола няма да е Фиат.Я пак да попитам аз-колко им е разхода(гориво) на тези Брави по принцип и като светне лампичката за резервоара горе долу колко литра има в резервоара,при колко литра светва шантавата лампичка.Другия проблем с лампичката за вратите го опраихме.От едно бушонче е било.Лампичката за ръчната също я оправих-наистина е било от спирачната течност.Долях и се оправи.Давайте пак някакви акъли какво може да се направи по съществения проблем.P.S.Няма газово не я карам на газ.Акумулатора е чисто нов MONBAT 62 амперчаса.
Коментар
-
xploda написа:Днес ходих 1-во на комп. диагностика.Провериха всичко от до.Даже 2 пъти.Никакви грешки.Човека каза горивен филтър.Веднага след него смених горивния и масления филтър и маслото(мобил 1 полусинтетика 10 W 40 или нещо подобно беше).Ииии....пак същата работа.Като правиха комп. диагностиката казаха трябва да не слиза под 10 литра в резервоара.И като гледам така май си е наистина само това.Колегата пъ горе казва че не е вярно.Просто не се сещам за нищо друго от какво може да е.Да не е пък от помпата мамито и капризна кола.Или от някой ремък да не е,щото ремъци още не съм сменял никакви.Не знам вече се чудя какво да правя при кого да отида.Бахти и колата.Тъй като гледам ако не се оправи ще я махам ми се струва,мхм.Усещам аз,че втората ми кола няма да е Фиат.Я пак да попитам аз-колко им е разхода(гориво) на тези Брави по принцип и като светне лампичката за резервоара горе долу колко литра има в резервоара,при колко литра светва шантавата лампичка.Другия проблем с лампичката за вратите го опраихме.От едно бушонче е било.Лампичката за ръчната също я оправих-наистина е било от спирачната течност.Долях и се оправи.Давайте пак някакви акъли какво може да се направи по съществения проблем.P.S.Няма газово не я карам на газ.Акумулатора е чисто нов MONBAT 62 амперчаса.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Значи относно въздуховодите ми казаха да не се притеснявам за тях.Човекът при когото правих комп. диагн. каза че колата ми не била с принудително пълнене,нямала дебитомер ли нещо такова каза и нямало за какво да се притеснявам.Това с лепенките вършело работа,важното било филтъра (въздушния) да е добре.Сега просто не знам на кое да вярвам колегите от форума казват едно,хората по сервизите съвсем друго и аз тотално се обърквам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар