Лесно ли се свалят корите на вратите?Ако има някой чалъм моля кажете,за да не се мотам цял ден.В лявата врата нещо трака яростно като карам по неравен път и свалено стъкло,та искам да смажа стъклата за де се отварят по-лесно и плавно и да оправя това изнервящо тракане,та къде и какво се смазва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ел. стъкла...
Collapse
X
-
колега само не прави грешката да сваляш стъклата аз го направих на мойта темпра и сега когато стъклото е спуснато наполовина като затворя вратата трака явно някъде не е сложено както трябва, иначе за свалянето на корите на вратите ти трябва само малка плоска отверка, сваляш първо пластмасовата рамка на тва дет отваряш вратата, тя е на скоби буташ отстрани леко с отверката и трябва да излезне ама внимателно без да я зориш че много лесно се чупи и после като я смъкнеш по същия начин сваляш и коритеFIAT
Tempra 1.6 i.e cat
Коментар
-
Godzi написа:сваляш първо пластмасовата рамка на тва дет отваряш вратата, тя е на скоби буташ отстрани леко с отверката и трябва да излезне ама внимателно без да я зориш че много лесно се чупи и после като я смъкнеш по същия начин сваляш и коритеTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: Въпрос за ел. стъкла...
Vlado написа:къде и какво се смазва?FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
А стъклото си има водачи и не е трудно да се направи да не хлопа.[/quote]колега можеш ли да ми кажеш кои водач по-точно тоз дето е острани на стъклото не от към ключалката на вратата а от към пантата или някои друг щот аз си мисля че е точно от там тва тракане на стъклотоFIAT
Tempra 1.6 i.e cat
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар