В събота поднесох и се ударих в един бордюр. Резултатът е скъсан носач и колело, което едва се крепи. Вдигна ме Пътна помощ и ме отнесе до паркинга пред блока. Сега обаче никой не иска да ме вдигне отново, за да ме отнесе до сервиза, понеже нямам протокол от КАТ за ПТП.Ако имате някакви идеи, ще съм благодарен. Може и ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нелепа патова ситуация
Collapse
X
-
ochinko написа:Разбира се, че си плащам, ама те нямали право да те вдигат без протокол и ако ги спрат, щели да ги накажат. А понеже са се сетили със закъснение за тая работа, вече не виждам как мога да викна КАТ.
Коментар
-
1115 написа:ochinko написа:Разбира се, че си плащам, ама те нямали право да те вдигат без протокол и ако ги спрат, щели да ги накажат. А понеже са се сетили със закъснение за тая работа, вече не виждам как мога да викна КАТ.
Коментар
-
ochinko написа:1115 написа:ochinko написа:Разбира се, че си плащам, ама те нямали право да те вдигат без протокол и ако ги спрат, щели да ги накажат. А понеже са се сетили със закъснение за тая работа, вече не виждам как мога да викна КАТ.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
За първи път чувам такова нещо, доста несериозно ми звучи.Един път като имах проблем, се обадих на пътна помощ и срещу 40лв ми я откараха от Овча Купел до Горубляне.Никой не е правил проблеми за каквото и да е.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
е какъв е толкова проблема да си смениш носача на улицата, и да не се занимаваш със разни глупаци. Някой хора на улицата глава свалят, водна помпа, динамо.....какво толкова сложно с едно колело......е..ем ти майсторите. оправи си я сам, или извикай някой приятел и после хем ще имате повод за почерпкаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар