Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как да пусна халогените

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как да пусна халогените

Здравеите имам Брава 1.2 16v 1999гимам един проблем кито вече се преварна в маниянемога да пусна халогенитечетох днес във форума че зад жапката има релета но там проблем нямапроверих всички предпазители здрави сано на конзолота в средата нямам отделен бутон за халогенимоля помогнете че вече сън неме лови

Досещам се, че ти е голям мерак да си пуснеш халогените, ама и една темав подходящият раздел е достатъчна. Така е според правилата. Ще се намери кой да ти отговори - просто няма да стане моментално. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17431http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17421
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ти халогените остави на нас... Виждам само в "Черна хроника" я няма тая тема!?Бъди малко по-търпелив, както казва колегата Киро.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

До халогените отиват ли кабели да не би да е била удряна колата и ако е нямала халогени такава броня да са и сложили ,да си стоят за парлама.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ако на предната конзола няма отделен бутон за халогени, то тогава най-вероятно колата изобщо не е имала такива.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Ами аз бих постъпил по следния начин.Ако имаш халогените, като халогени виж дали имаш кабили към тях.Ако ги имаш ги хпоследи къде отиват.Ако ги нямаш ги хпокарай, но ще трябва да отскочиш до някоя морга и да си вземеш, за да съ по-оригинални със всичките букси и оплътнения.Трябва ти и средната конзола, но с бутона. После ги връзваш за източник, примерно на запалката, през един бушон и си готов! Подобре е даже да ги вържеш за габаритите или светлините, щото трябва да могат да се включвата само като се пуснат един от двата вида светлини или и двата.Сигурен ли си че нямаш кабел, бутон?
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo, това което чета е забавно и в отговор на колегата Дюлгеров78Моля те обаче, пиши в този шеговит и нподправено малцинствен стил в типична за него тема.Предполагам, че оплътнения е с печатна грешка? "...уплътнете нещата..." - из реклама на Т. Колев
              Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

mme Ако знаеш колко съм неадекватен в момента, а колко бях сутринта :D Чудя се как пиша :DОставям другия пост, и аз се посмях като го прочетох :D Виж дали имаш кабели към халогените. Проследи къде отиват, дали въобще имаш връзка с таблото или бушоните.Ако ги нямаш ги прокарай, не е сложно. Ще е по-добре да отскочиш до някоя морга и да си вземеш, с всичките букси и уплътнения.Трябва ти и средната конзола, с бутона, ако наистина нямаш. По-добре е даже да ги вържеш за габаритите или светлините, от там да ти излиза захранването, преди бутона.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Re: как да пусна халогените

Дюлгеров78 написа:
                  Здравеите имам Брава 1.2 16v 1999гимам един проблем кито вече се преварна в маниянемога да пусна халогенитечетох днес във форума че зад жапката има релета но там проблем нямапроверих всички предпазители здрави сано на конзолота в средата нямам отделен бутон за халогенимоля помогнете че вече сън неме лови
                  Хех тоз образ не стига, че пише супер неграмотно, а и обижда на лични...
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    Ти пък като те гледам как се притесни...Чак заслабнал ми мязаш, ела да те почерпим пържолка с биричка да си възстановиш душевното равновесие.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Vladim написа:
                      Дюлгеров78 написа:
                      Да не мислиш че само ти имаш лично ще да е на 16, ама като гледам тва 78 на края на ника му остава само да е дюлгерин. Уффф пак се отплеснах в спам сори А сега до колегата Дюлгеров, както по горе чета в темата ти наистина има нещо сменяно по колата ти може по предната конзола да е пипано, но няма логично обяснение освен ако копчето се е разпаднало или развалило и просто на негово място да са сложили оригинална тапа за да не стои грозна дупка, ако наистина от халогените имаш кабели и те си влизат в някои сноп и както казваш зад жабката релетата си бил проверил и всичко е наред остава да провериш под капачетата на предната конзола не се ли шматка една букса която е била за ключа на халогените. В краен случаи отиди на някои жичкаджия да я види ма като ги знам повечето как им се отдават италианките направо ме е страх като ти дава този съвет.
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Yavor написа:
                        Vladim написа:
                        Ти пък като те гледам как се притесни...Чак заслабнал ми мязаш, ела да те почерпим пържолка с биричка да си възстановиш душевното равновесие.
                        Това не го разбрах... Би ли ми го превел?

Коментар

Vladim написа:
                          Yavor написа:
                          Vladim написа:
                          Това не го разбрах... Би ли ми го превел?
                          Ми притресних се за тебе...Човека като те обижда на лични и ти се притесняваш. Това е, просто се шегувам.Съжалявам за
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                            Ми притресних се за тебе...Човека като те обижда на лични и ти се притесняваш. Това е, просто се шегувам.Съжалявам за
                            Има правила в този форум, които определят това, като нарушение! Прочети ги, все пак...

Коментар

Working...
                            X