Докараха ми в петък колата от Швейцария - Фиат Брава 1.8. Сега още е без номера и я държа на паркинг, защото трябва да изчакам да мине митническата проверка и след това ще ходя в КАТ. Имам един въпрос свързан с климатика, защото никога досега не съм имал кола с климатик. Човека който ми докара колата ми каза още преди това че като натисне копчето на климатика светва, но не тръгва и ми обясни че най-вероятно трябва да се напълни с фреон. Работата е там че аз го пробвах това копче и се чува шум как почва да работи - все едно че съм пуснал парното. Даже почва да духа въздух, но топъл - аз го пробвах за няколко секунди само, защото ми бяха казали че ако му липсва фреон не е добре да разоти така. Сега не мога да разбера дали работи или не, защото все пак оня човек ми каза че въобще не тръква, а то при мен духа топло. Може ли по някакъв начин да го изпробвам без да му навредя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за климатик на Брава
Collapse
X
-
Re: Въпрос за климатик на Брава
mvmrik написа:Докараха ми в петък колата от Швейцария - Фиат Брава 1.8. Сега още е без номера и я държа на паркинг, защото трябва да изчакам да мине митническата проверка и след това ще ходя в КАТ. Имам един въпрос свързан с климатика, защото никога досега не съм имал кола с климатик. Човека който ми докара колата ми каза още преди това че като натисне копчето на климатика светва, но не тръгва и ми обясни че най-вероятно трябва да се напълни с фреон. Работата е там че аз го пробвах това копче и се чува шум как почва да работи - все едно че съм пуснал парното. Даже почва да духа въздух, но топъл - аз го пробвах за няколко секунди само, защото ми бяха казали че ако му липсва фреон не е добре да разоти така. Сега не мога да разбера дали работи или не, защото все пак оня човек ми каза че въобще не тръква, а то при мен духа топло. Може ли по някакъв начин да го изпробвам без да му навредя?Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
-
Re: Въпрос за климатик на Брава
ivantt написа:mvmrik написа:Докараха ми в петък колата от Швейцария - Фиат Брава 1.8. Сега още е без номера и я държа на паркинг, защото трябва да изчакам да мине митническата проверка и след това ще ходя в КАТ. Имам един въпрос свързан с климатика, защото никога досега не съм имал кола с климатик. Човека който ми докара колата ми каза още преди това че като натисне копчето на климатика светва, но не тръгва и ми обясни че най-вероятно трябва да се напълни с фреон. Работата е там че аз го пробвах това копче и се чува шум как почва да работи - все едно че съм пуснал парното. Даже почва да духа въздух, но топъл - аз го пробвах за няколко секунди само, защото ми бяха казали че ако му липсва фреон не е добре да разоти така. Сега не мога да разбера дали работи или не, защото все пак оня човек ми каза че въобще не тръква, а то при мен духа топло. Може ли по някакъв начин да го изпробвам без да му навредя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар