Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да знае това за какво служи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да знае това за какво служи?

От комплекта, който се намира в резервната гума.

Сигнална ракета ако закъсаш някъде да я изстреляш и съфорумци да се притекат на помощ, всеки фиат има такава Шегичкам се бе, ще проверя в моя комплект имали такова чудо. С къв диаметър е горе долу?
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Съжалявам, нямам такова в комплекта преди малко проверих че ми стана интересно. Някой друг?
      Винаги може повече!!!
      Фиат Брава 1.6 16v

Коментар

Аз го имам същото, имам подозрения, че се завива на главината, на мястото на болтовете, които захващат гумата, при смяната и с резервна, с цел да се закрепи докато се завият останалите болтове. Малко сложно стана, но се надявам, че ме разбрахте
        Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
          Аз го имам същото, имам подозрения, че се завива на главината, на мястото на болтовете, които захващат гумата, при смяната и с резервна, с цел да се закрепи докато се завият останалите болтове. Малко сложно стана, но се надявам, че ме разбрахте
          Няма логика в това... Фиатите имат два стърчащи щифта в главината. Достатъчно лесно се намества джантата за разлика от при опелите например... За съжаление и в моят комплект липсва.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Завива се на предните главини когато се поставя резервната,но веднага не мога ви отговоря защо.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Че тая гума става ли за отпред?Аз все съм мислел, че ако спукам предна гума, трябва да я разменя с задна и там да сложа аварийната.И ми е интересно защо липсва при някой комплекти? Понеже е по шарено и джамбазите го взимат за да не са капо ???

Коментар

Аварийната гума става за навсякъде! Предназначена е да се предвижиш до сервиза, а не да караш с нея.

Коментар

и ам нямам, но имам място за такова и тамън се чудех какво трябва да имам там е, мерси за отговора
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

//// написа:
                    Аварийната гума става за навсякъде! Предназначена е да се предвижиш до сервиза, а не да караш с нея.
                    бе то това е ясно , ама и нямам доверие за отзад, камоли за отпред.

Коментар

1115 написа:
                      //// написа:
                      бе то това е ясно , ама и нямам доверие за отзад, камоли за отпред.
                      Никакъв проблем! Моята е износена до конци и сега ще я сменям с някоя 145 или 155 нормална гума.

Коментар

Точно за смяна на гумите е. Аз както съм с лети джанти и на тях няма отвори за щифтовете на главината няма слагане на джантите без това нещо да ти поведе болтовете. И аз се чудих за какво е ама като свалях гумите да прегледам накладки и като дойде момента за слагане обратно и ми света. :D
                        brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                          Точно за смяна на гумите е. Аз както съм с лети джанти и на тях няма отвори за щифтовете на главината няма слагане на джантите без това нещо да ти поведе болтовете. И аз се чудих за какво е ама като свалях гумите да прегледам накладки и като дойде момента за слагане обратно и ми света. :D
                          ако си с джантите от снимката...аз съм със същитеи се закрепят без тази джаджа :D
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                            ако си с джантите от снимката...аз съм със същитеи се закрепят без тази джаджа :D
                            Ммда... на моите ляти джанти не пише Фиат, но пък за сметка на това си пасват без да се е налагало да махам щифовете!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                            X