Колеги въпросът ми е следният, понеже на типото отзад м/у двете седалки няма духалка както на темпрата , а аз искам климатика да ми духа и отзад та да може по хубаво и лесно да се охлажда (зимата съответно да се затопля), възможно ли е да се направи и как става ?аз си мисля да сложа духалка на мястото на пепелника отзад, но как да изведа въздуха до там?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си направя духалка отзад ?
Collapse
X
-
При моята Брава въздухът назад минава през средната конзола долу-където е лоста за ръчната и скоростния лост. Честно казано според мен ще ти е доста трудно да осъществиш таз задачка... Първо провери дали има място откъдето би могъл да изведеш някакви меки тръби назад. И друго-имах предвид, че капацитетът на системата ще понамалее, не знам с, каква сила ще духа назад....Frontera Sport, X20SE март 1998
-
С меки тръби ще стане Например на Алфа 145 там, където няма духалка е пепелникът, и обратното няма пепелник има духалка за пътниците отзад Свържи тръбите отпред и ги пусни през средната конзола, както ти казва Vladim и ще стане!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:С меки тръби ще стане Например на Алфа 145 там, където няма духалка е пепелникът, и обратното няма пепелник има духалка за пътниците отзад Свържи тръбите отпред и ги пусни през средната конзола, както ти казва Vladim и ще стане!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар