Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си направя духалка отзад ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да си направя духалка отзад ?

Колеги въпросът ми е следният, понеже на типото отзад м/у двете седалки няма духалка както на темпрата , а аз искам климатика да ми духа и отзад та да може по хубаво и лесно да се охлажда (зимата съответно да се затопля), възможно ли е да се направи и как става ?аз си мисля да сложа духалка на мястото на пепелника отзад, но как да изведа въздуха до там?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

При моята Брава въздухът назад минава през средната конзола долу-където е лоста за ръчната и скоростния лост. Честно казано според мен ще ти е доста трудно да осъществиш таз задачка... Първо провери дали има място откъдето би могъл да изведеш някакви меки тръби назад. И друго-имах предвид, че капацитетът на системата ще понамалее, не знам с, каква сила ще духа назад....
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

С меки тръби ще стане Например на Алфа 145 там, където няма духалка е пепелникът, и обратното няма пепелник има духалка за пътниците отзад Свържи тръбите отпред и ги пусни през средната конзола, както ти казва Vladim и ще стане!
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        С меки тръби ще стане Например на Алфа 145 там, където няма духалка е пепелникът, и обратното няма пепелник има духалка за пътниците отзад Свържи тръбите отпред и ги пусни през средната конзола, както ти казва Vladim и ще стане!
        и аз така си мислех но дали ще има къде да хвана меките траби , че не съм отварял а неможах да го намеря как изглежда
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
        X