Здравейте... Можете ли да ми кажете във Велико Търново къде мога да отида да регулират фаровете на Браво-то, защото късите май и дългите бият много ниско...В колата си има регулатор, но тои вдига и смъква съвсем малко...Благодарско предварително ... П.С. Забравих да попитам и за евентуална цена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на фарове - В.Търново-къде?
Collapse
X
-
Какво стана колега с регулирането на фаровете успя ли?Не исках да ти го казвам,но от собствен опит установих,че почти е невъзможно да се регулират защото винтовете превъртат в корпуса на фара и не могата да движат рефлектора.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
coolboby написа://// написа:Моля, като мина другия път през Търново ще пием по бира на "Света гора"
Коментар
-
Tornado написа:Какво стана колега с регулирането на фаровете успя ли?Не исках да ти го казвам,но от собствен опит установих,че почти е невъзможно да се регулират защото винтовете превъртат в корпуса на фара и не могата да движат рефлектора.
Коментар
-
coolboby написа:Колега //// ... заповядаи във Велико Търново... Ние с RoMeO_156_GTA ще те посрещнем..макар да нямаме все още книжки и нужните години на мен ми остават някакви си 6 месеца до книжкаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар