Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на фарове - В.Търново-къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулиране на фарове - В.Търново-къде?

Здравейте... Можете ли да ми кажете във Велико Търново къде мога да отида да регулират фаровете на Браво-то, защото късите май и дългите бият много ниско...В колата си има регулатор, но тои вдига и смъква съвсем малко...Благодарско предварително ... П.С. Забравих да попитам и за евентуална цена

Иди в СБА, там имат едни "устройства" дето са на 1000 години ама вършат чудеса. Мисля, че по беляковско шосе, малко преди гробищата имаше такъв център.
    Bravo HGT 2001

Коментар

В сервиз "Колев", малко по-нататък от спирката Качица. Там търсиш Ивайло (ако работи още там). Но за цена не мога да кажа.

Коментар

Да знам го Колев къде е..Той вече внася Киа за Велико Търново :0.. бтв Колев младши беше на квартира в другия ни апартамент преди 5-6 години

Коментар

Да, знам, че внасят Киа. Аз работих при него зимата около месец!

Коментар

Благодаря ти колега за инфото..

Коментар

Моля, като мина другия път през Търново ще пием по бира на "Света гора"

Коментар

//// написа:
                Кажи, че трябва да почерпя.. а не "че трябва"

Коментар

Какво стана колега с регулирането на фаровете успя ли?Не исках да ти го казвам,но от собствен опит установих,че почти е невъзможно да се регулират защото винтовете превъртат в корпуса на фара и не могата да движат рефлектора.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
                    //// написа:
                    Кажи, че трябва да почерпя.. а не "че трябва"
                    На два пъти съм бил търновски зет, така че познавам половината Търново. Но не познавам никой с италианка (само една мома с браво , но тя не е от форума). Та мисълта ми е, че е необходимо да се запозная и с тамошните "пилоти на изтребители".btw: никога не съм вземал пари и не съм допускал да ме черпят колеги от форума, щото сте ми тръпка и сте готини пичове.

Коментар

Tornado написа:
                      Какво стана колега с регулирането на фаровете успя ли?Не исках да ти го казвам,но от собствен опит установих,че почти е невъзможно да се регулират защото винтовете превъртат в корпуса на фара и не могата да движат рефлектора.
                      Все още няма време за да отидем с баща ми до СБА или до Колев..да ги погледнат пустите фарове..трябва да се регулират защото това лято много път ни чака в късните часове..

Коментар

Колега //// ... заповядаи във Велико Търново... Ние с RoMeO_156_GTA ще те посрещнем..макар да нямаме все още книжки и нужните години на мен ми остават някакви си 6 месеца до книжка

Коментар

Благодаря, непременно! Но сега колата е в бокса.

Коментар

coolboby написа:
                            Колега //// ... заповядаи във Велико Търново... Ние с RoMeO_156_GTA ще те посрещнем..макар да нямаме все още книжки и нужните години на мен ми остават някакви си 6 месеца до книжка
                            За посрещането няма проблеми :D coolboby след 6 месеца ще чакам да ме возиш на срещите :P че аз ще съм още младеж
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                            X