Колеги, за електрическата бензинова помпа и за цялата инжекция фатално ли е ако ти свърши бензина и нещо може ли да се прецака ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензиновата помпа като свърши бензина ?
Collapse
X
-
sachma написа:soulkeeper написа:ако глътне въздух, спокойноможеш да си приготвишоколо 200-250лвза нова
Коментар
-
Я да питам и аз. Скоро ще си сменям горивният филтър. Проверих по ръководствата как се сваля, доже го видях като смених задните спирачни маркучи, но в Haynes-a се говори за изпускане на налягането в системата преди замяната на филтъра, та не намерих как точно става това и после как се обезвъздушава системата.Някой дето е сменял сам горивен филтър да каже. Колата е Брава 1.4 ако това има значение.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
sachma написа:soulkeeper написа:ако глътне въздух, спокойноможеш да си приготвишоколо 200-250лвза новаСега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
blato написа:sachma написа:soulkeeper написа:ако глътне въздух, спокойноможеш да си приготвишоколо 200-250лвза новаN.Y. State of Mind
Коментар
-
филтър
филтъра е пред задната дясна гума може и да има капак има скоба и фиртъра е свободен а маркучите са на скоби натискаш ги и се вадят има и едни на щуцери - развива се болта и готово е тече и малко бензин но това е и капачката на резервоара може да се развие предварително ако има налягане да освоводи малко а други видове нямат и филтър само този от помпата е аз доста време си карах филтъра в багажника на няколко места ми отказваха едни се навиха на втория път сигурно бяха забравили че съм ги питъл казаха ми че за 5 лв става дига е и какво да види при мен е на щуцери не може да развие болтовете и скобата на филтъра е разви единия и после целия филтър и стана а от едната страна не може да пъхне ключа но се разви както трябва то капе бензин в ракавите му но не се отказа смени го- инат беше и филтъра и майстора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар