Колеги, имам един въпрос. Понеже моята кола е една от първите, сигурно, излязла от завода, Punto 1.2i 1993г., искам да попитам дали може да се сложат фарове за мъгла заедно с нова броня или пък отделно-само фаровете??? А бронята дали направо се закача за купето или трябва и нещо допълнително, защото гледах, че е малко по различна тази с фаровете от моята?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за мъгла
Collapse
X
-
Има очертано... Но трябва да се реже точно, прецизно и ако объркам ще си стой дупка. Аз мислех, че са капаци, направо ги махаш и слагаш фаровете, но не. А толкова пари за нова броня.......не ми се дават. Ако не намеря из моргите май ще режа . Кажете някаква морга където може да се открие нещо подобно. А за фарове горе долу колко ще ми вземат? Откъде мога да си намеря? Или ако има някъде втора употреба, но запазени и хубави??? Ако някой знае нека да споделя.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
здрасти колега, значи аз съм Пунто 75 и нямах фарове за мъгла, и както и при тебе на бронята имах само маркирани места за такива фарове, сложих си във Ванто Трейд като там са изразяли бронята и са сложили халогенките, взех си чисто нови и не ми излезе евтино, но от тогава вечер се вижда като през деня /е отвреме навреме ме спират катаджийте и се заяждат, но няма пълно щастие/ иначе настаро мисля че може да се намерят запазени за 50-70лв. и последно имай впредвид че намене ми сменяваха и таблото щото нямах отделно копче за пускане на тези фарове, това е , успехФиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
botze написа:здрасти колега, значи аз съм Пунто 75 и нямах фарове за мъгла, и както и при тебе на бронята имах само маркирани места за такива фарове, сложих си във Ванто Трейд като там са изразяли бронята и са сложили халогенките, взех си чисто нови и не ми излезе евтино, но от тогава вечер се вижда като през деня /е отвреме навреме ме спират катаджийте и се заяждат, но няма пълно щастие/ иначе настаро мисля че може да се намерят запазени за 50-70лв. и последно имай впредвид че намене ми сменяваха и таблото щото нямах отделно копче за пускане на тези фарове, това е , успехБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
Re: халогени
kluchar написа:питай при Италянеца скоро имаше фаровете та са с крушки иначе трябва да даваш още пари те са в едни кожух ако има и него вземи не че не става и без него но е по добре на под калника има ли допълнитгелно парче като го свалиш по лесно да ги монтирашБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
морга
ами тръгваш от вас към красно село и на светофара на дясно на края на улицата кадето е трамвая 11 е отсреща в ляво за към овча купел http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=db...42&Map6_8.y=37
Коментар
-
Re: морга
kluchar написа:ами тръгваш от вас към красно село и на светофара на дясно на края на улицата кадето е трамвая 11 е отсреща в ляво за към овча купел http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=db...42&Map6_8.y=37Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
Re: морга
Alex_kk написа:kluchar написа:ами тръгваш от вас към красно село и на светофара на дясно на края на улицата кадето е трамвая 11 е отсреща в ляво за към овча купел http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=db...42&Map6_8.y=37преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар