приятели кажете ми как се сменя крушката на запалката и въобще има ли защото аз не мога да достигна до такава пък туй зеленото отстрани предполагам че и то свети
Играчката е голяма! Ако държиш супер много да я смениш те уверявам, че ще загубиш поне половин час в псувни. Някой преди време спомена, че я бил сменил супер лесно, но повечето препатили не му повярвахме Така, както я гледаш трябва да я изкараш нагоре и после... борбата продължава. Нека колеги, които са извършвали скоро операцията споделят, защото аз го правих преди година и половина и съм забравил подробности.
Нищо сложно само трябва да се разглоби целия модул на пепелника.
Винаги знам че нещата стават лесно стига да знаеш как. Таз запалка обаче е голямо предизвикателство Все пак успях да да я повдигна до това положение 1. обаче ако напъна повече ще се счупи.Отвътре има елемент слепен към зелената пластмаса 2. вероятно е гнездото за крушката и явно е захванато към запалката и неще да излезе. Не може да се обърне за да го видя добре.
Запалката не се вади напред. Крушката се сменя отзад. Само трябва да се поразглоби модула.Има писано по темата тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EF%E0%EB%EA%E0 но е без снимки - просто като я сменях не се сетих да снимам ...
м даааа, точно дотук стигам и аз.......ако стане някак си се надявам на точно обяснение как точно стават нещата, подкрепени със снимков матриял
сменя се лесно, ама забравих как н ебе, наисстина съм я сменял и без въобще да разглобявам/темпра/ мисля бадих само металния корчпус и после вадех зелениата палстмаса, отдолу на която е лампата. на темпра лесно се сменя
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Нищо сложно само трябва да се разглоби целия модул на пепелника.
Винаги знам че нещата стават лесно стига да знаеш как. Таз запалка обаче е голямо предизвикателство Все пак успях да да я повдигна до това положение 1. обаче ако напъна повече ще се счупи.Отвътре има елемент слепен към зелената пластмаса 2. вероятно е гнездото за крушката и явно е захванато към запалката и неще да излезе. Не може да се обърне за да го видя добре.
Сега до това положение както си стигнал изваждаш и зелената част завърташ цялата запалка на около180 градуса и я изкарваш.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Пфууууу.. успях най-накрая. Все пак свалих оста на пантата, оттам нататък имаше пак голяма борба защото трябваше да издърпах запалката горе долу там докъдето стигнах за да изкарам гнездото ... и в крайна сметка доволен съм от резултата Мерси за вс. отговори
и аз преди време ис играх няколко пъти и все е докарвах нещо да се счупи еле накрая разбрах механизма и сега си имам светеща запалка е аз и без това не е ползвам като запалка а като извод за 12 V :D нали трябва да са се използва за нещо все пак
Коментар