Свалих скоростите,малко за ремонт и видях че при аксиалния лагер е омаслено!та значи,свалих ето това: на него лагерува аксиалния!НО в него има един семеринг!трябва да го сменя но не мога да разбера как се изважда тази решетчица ли се вади или какво..?ето още една снимка(сори за качеството,но ги снимах в тьмното и с телефона):това малкото е семеринга,изкарах го с отверката,ама не е като другите семеринги!!!колата е уното от подписа ми(55s)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
семеринг на скоростите
Collapse
X
-
отговарям ти как е при темпра- струва 7 лв, лагерува не е точно казано, защото няма лагер, там се върти първичния вал и този семеринг се сменя при всяко сваляне на скоростите, защото като се прецака и за едно такова дребно нещо трябва да махаш скорости. семеринга ПРИ МЕН е цялото заедно с "решетката", т.е. неправилно си го извадил само гуменотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:отговарям ти как е при темпра- струва 7 лв, лагерува не е точно казано, защото няма лагер, там се върти първичния вал и този семеринг се сменя при всяко сваляне на скоростите, защото като се прецака и за едно такова дребно нещо трябва да махаш скорости. семеринга ПРИ МЕН е цялото заедно с "решетката", т.е. неправилно си го извадил само гуменотоFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар