така ли оправяте проблемите,щом дава грешка от даден датчик,значи има проблем в него или около него !!!с триенето на грешката няма как да се оправи датчика !!!
Ще те светна, че по някой път не е проблема в датчика... Компютрите по някой път се бъгват и колкото и да триеш грешката пак се появява, въпреки, че и датчика е сменен, но откачането на клемата в някои случаи помага... Просто се опитвам да помогна на колегата, защо започваш да се заяждаш ?Може проблема в случая да е датчик, но защо преди това да не провери по-лесния вариант ?@Sachma - да, в сервиз
айде заяждане пак,я се стегнимен няма нужда няма ме светкаш !!!!!!по-скоро не пиши тъпотий !!!!!дори да се е бъгнал компа,с махане на захранването и ненужното даване на контакт :D нали не мислиш,че ще се самооправи компаайде сега си прочети написаното и виж как сам си противоречиш
айде заяждане пак,я се стегнимен няма нужда няма ме светкаш !!!!!!по-скоро не пиши тъпотий !!!!!дори да се е бъгнал компа,с махане на захранването и ненужното даване на контакт :D нали не мислиш,че ще се самооправи компаайде сега си прочети написаното и виж как сам си противоречиш
Няма да си чета пак постовете нито ще споря излишно, независимо дали аз или ти сме прави не съм в настроение за спорове ... както и да е, дано човека се оправи, аз няма повече да се обаждам тогава...
Няма да си чета пак постовете нито ще споря излишно, независимо дали аз или ти сме прави не съм в настроение за спорове ... както и да е, дано човека се оправи, аз няма повече да се обаждам тогава...
то и аз не обичам да споря,ама с такива изказвания и противоречия,аз лично никога няма да си оставя колата при теб (не че ще я оставя при който и да било)!!!!!!!!!!
Незнам защо не прочетохте мнението на Хит-Ко ТПС-а е сменен, ОК - ефект нулев.Според мен също проблема идва от моторчето за празен ход - почистване или смяна Уно-то ми правеше същите простотии, смених какво ли не, проблема оставаше. Накрая почистих моторчето за празен ход и закова оборотите.Според мен Хит-Ко има доста опит и може да му се има доверие От друга страна почистване на моторчето струва почти нищо
Коментар