Колеги нещо не ми харесва силата на светлината в купето и по таблото, дайте някаква идея как да я увелича без да си стопя разните пластмасови джиджавки?По таблото се вижда но пак не е много или поне така както искам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлината в купето
Collapse
X
-
Re: Светлината в купето
soulkeeper написа:Колеги нещо не ми харесва силата на светлината в купето и по таблото, дайте някаква идея как да я увелича без да си стопя разните пластмасови джиджавки?По таблото се вижда но пак не е много или поне така както искам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Ммда... Киро е прав, че често мръсотиите създават естествен филтър, който спира светлината. Ако не ти се занимава с почистване, замени крушките със светодиоди. За тази цел трябват повече опити... има диоди с по-насочена спотова светлина, както и по-разсяти. За нищо на света не слагай по-силни крушки! Ще стане беля.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Rokambol написа:Наскоро смених на Голф оригиналното осветление на таблото с бели светодиоди. Стана много добре. Малко си е играчка, но ефекта си струва. Лошото е, че ще трябва да смениш и лампите под конзолата на парното, иначе става грозно.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар