Колеги помагайте! Тази вечер като се прибирах минах през няколко магазина и след като тръгнах към вкъщи чух как фреона се вдига без да съм натиснал копчета. Пуснах вентилатора и духаше студено. Натиснах копчето за да го включа и единственото, което се промени са оборотите - вдигнаха се и духаше пак същия студен въздух. Изключих уж пак копчето, но нищо не се промени и колата пак си беше тромава (все едно не е спрян климатика). От тук си направих извода, че климатика не се изключва.Какво да правя? Явно е, че товари двигате и дори като е изключен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатика работи без да съм натиснал копчето
Collapse
X
-
sasco
Re: Климатика работи без да съм натиснал копчето
doofiat написа:Колеги помагайте! Тази вечер като се прибирах минах през няколко магазина и след като тръгнах към вкъщи чух как фреона се вдига без да съм натиснал копчета. Пуснах вентилатора и духаше студено. Натиснах копчето за да го включа и единственото, което се промени са оборотите - вдигнаха се и духаше пак същия студен въздух. Изключих уж пак копчето, но нищо не се промени и колата пак си беше тромава (все едно не е спрян климатика). От тук си направих извода, че климатика не се изключва.Какво да правя? Явно е, че товари двигате и дори като е изключен.
-
doofiat написа:Колеги помагайте! Тази вечер като се прибирах минах през няколко магазина и след като тръгнах към вкъщи чух как фреона се вдига без да съм натиснал копчета. Пуснах вентилатора и духаше студено. Натиснах копчето за да го включа и единственото, което се промени са оборотите - вдигнаха се и духаше пак същия студен въздух. Изключих уж пак копчето, но нищо не се промени и колата пак си беше тромава (все едно не е спрян климатика). От тук си направих извода, че климатика не се изключва.Какво да правя? Явно е, че товари двигате и дори като е изключен.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:doofiat написа:Колеги помагайте! Тази вечер като се прибирах минах през няколко магазина и след като тръгнах към вкъщи чух как фреона се вдига без да съм натиснал копчета. Пуснах вентилатора и духаше студено. Натиснах копчето за да го включа и единственото, което се промени са оборотите - вдигнаха се и духаше пак същия студен въздух. Изключих уж пак копчето, но нищо не се промени и колата пак си беше тромава (все едно не е спрян климатика). От тук си направих извода, че климатика не се изключва.Какво да правя? Явно е, че товари двигате и дори като е изключен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар