...имам следния проблем. Когато колата позагрее и съм примерно на светофар се чува една притропване...прилича на лагер, леко е но се усеща, ако натисна съединитела изчезва.....когато е пуснат климатика тропането е по силно. До тук чух две възможни причини: легер на съединителя, другата е легер на първичния вал (каквото и да значи това.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Притропване....
Collapse
X
-
Щом изчезва като натиснеш педала, значи е лагер на първичния вал на скоростната кутия. Карай си така (моята така си движи вече 10 хил. км при мен, а при предишния собственик никой не знае колко още е изкарала), ако шумът се увеличи с времето ще се наложи да го ремонтираш. Самият ремонт е скъп, защото изисква разглобяване на скоростната кутия.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
-
Sko написа:Щом изчезва като натиснеш педала, значи е лагер на първичния вал на скоростната кутия. Карай си така (моята така си движи вече 10 хил. км при мен, а при предишния собственик никой не знае колко още е изкарала), ако шумът се увеличи с времето ще се наложи да го ремонтираш. Самият ремонт е скъп, защото изисква разглобяване на скоростната кутия.FIAT BRAVA 1.6 16V '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар