Колеги някои чувал ли е за тази марка филтри за цената от 75 лева направо ми се струва супер. Като се има предвид че Т&Н струва към 170лв. Говоря за филтър които се слага в оригиналната кутия. И дали има фаида от такова нещо не че очаквам колата да литне с него но ако поне малко се усети подобрение ще си взема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за спортен филтър JR-FILTERS france
Collapse
X
-
ee чак пък много качествени... по скоро са посредата. K&N със сигурност са по-добри, а наскоро попаднах на едни тестове в нета, където един сух филтър разказваше играта на омаслените, и като фитрация и като пропускливост, но не си спомням марката.п.п. все пак JR е по-добър вариант от обикновен хартиен."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:ee чак пък много качествени... по скоро са посредата. K&N със сигурност са по-добри, а наскоро попаднах на едни тестове в нета, където един сух филтър разказваше играта на омаслените, и като фитрация и като пропускливост, но не си спомням марката.п.п. все пак JR е по-добър вариант от обикновен хартиен.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:Абе и аз имах идея точно такъв да купувам, само че се чудя дали да е за кутията или конус. Май тоя в кутията не вади хубав звук или поне не такъв като конуса.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:v_a_c_h_o_o написа:Абе и аз имах идея точно такъв да купувам, само че се чудя дали да е за кутията или конус. Май тоя в кутията не вади хубав звук или поне не такъв като конуса.Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар