Здравейте колегиот една семица ми прави впечатление като пусна газта и колата забива нос независимо на коя предавка е . Пробвах като карам на 4-та и натисна съединителя оборотите падат до 200 някаде и после се качват до 850-900 кадето са и нормалните за празен ход. Типото е от подписа 1.8i
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо-то забива предница
Collapse
X
-
Orcinus
-
И аз има същия проблем, но след смяна на стъпковото моторче проблема... си остана! Купих цял инжекцион барабар с всичко по него и започнах да сменям частите една по една! Никакъв ефект! Датчик ще е проблема, ама нямам идея кой! Със сигурност не е този за температурата на въздуха, защото си бачка - мерен и т.н! Аз все пак съм моно инжекция, но при теб нещата са по-други!Успех все пак и ако разбереш - свиркай!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Re: Типо-то забива предница
borkoi написа:Здравейте колегиот една семица ми прави впечатление като пусна газта и колата забива нос независимо на коя предавка е . Пробвах като карам на 4-та и натисна съединителя оборотите падат до 200 някаде и после се качват до 850-900 кадето са и нормалните за празен ход. Типото е от подписа 1.8iIn Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар