Здравейте,колеги! Днес на паркинга случайно включих на първа без да натискам педала на съединителя. Пробвах и другите и се оказа,че всички предавки влизатбез натиснат съединител. Това въобще не ми се струва нормално.Мислите ли,че имам някакъв проблем със съединителя или скоростната кутия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
скоростите влизат без да натискам съединителя?!
Collapse
X
-
Нищо ти няма бре. Да не вземеш да идеш на сервиз че да те подбарат там веднага ще ти намерят повредата Само не ми казваи че включваш скоростите на работеща кола, тогава наистина си я загазил, но едва ли е така щото иначе колата ти още щеше да е на паркинга неподвижнаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
е ти направо изби рибата с това откритие.....сега да не се окаже, че можеш да въртиш и кормилото без да си запалил, ами само си завъртял леко ключа , или пък че и лостчетата за чистачките и фаровете също могат да се мърдат, без да работи колатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:е ти направо изби рибата с това откритие.....сега да не се окаже, че можеш да въртиш и кормилото без да си запалил, ами само си завъртял леко ключа , или пък че и лостчетата за чистачките и фаровете също могат да се мърдат, без да работи колатаPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Искренно се извинявам ама ми стана много смешно.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
pakumba написа:бати темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Еее за мезе го взехте момчето! Някой хора нямат време да се занимават с глупости като нас! :P||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар