Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

скоростите влизат без да натискам съединителя?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

скоростите влизат без да натискам съединителя?!

Здравейте,колеги! Днес на паркинга случайно включих на първа без да натискам педала на съединителя. Пробвах и другите и се оказа,че всички предавки влизатбез натиснат съединител. Това въобще не ми се струва нормално.Мислите ли,че имам някакъв проблем със съединителя или скоростната кутия?
    FIAT PUNTO 1.1S '98

Колата работеше ли или не?Ако не е работела е напълно нормално, бе бой се.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Нищо ти няма бре. Да не вземеш да идеш на сервиз че да те подбарат там веднага ще ти намерят повредата Само не ми казваи че включваш скоростите на работеща кола, тогава наистина си я загазил, но едва ли е така щото иначе колата ти още щеше да е на паркинга неподвижна
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Не работеше колата, но досега не бях забелязал,че могат така да се включватскоростите и реших,че нещо се е прецакало.Бая тъпо ми стана :D
        FIAT PUNTO 1.1S '98

Коментар

novocob написа:
          Не работеше колата, но досега не бях забелязал,че могат така да се включватскоростите и реших,че нещо се е прецакало.Бая тъпо ми стана :D
          Споко бате и моите се разхождат без съединител в спряно положение. Нормално е.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

бати темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

е ти направо изби рибата с това откритие.....сега да не се окаже, че можеш да въртиш и кормилото без да си запалил, ами само си завъртял леко ключа , или пък че и лостчетата за чистачките и фаровете също могат да се мърдат, без да работи колата
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                е ти направо изби рибата с това откритие.....сега да не се окаже, че можеш да въртиш и кормилото без да си запалил, ами само си завъртял леко ключа , или пък че и лостчетата за чистачките и фаровете също могат да се мърдат, без да работи колата
                Стига бе всички се учим.
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Учи се младежа...Моите пък си влизат и в движение без съединител, но за това си требе малко майсторлък, за да не събираш после зъби от скоростна кутия Само да нацелите подходящия момент, по-скоро подходящите обороти... Но това на младежите не го препоръчвам да го пробват

Коментар

Искренно се извинявам ама ми стана много смешно.
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

pakumba написа:
                      бати темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      Мани-мани! Лелелелеелелееееееееееееееееееееееееееееееееееееее е......................................
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Еее за мезе го взехте момчето! Някой хора нямат време да се занимават с глупости като нас! :P
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ами то по-големи глупости от седене и ръчкане на скоростите при изключен двигател здраве му кажи.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Айде стига,спомнете си вие какво сте правили,когато сте седнали за пръв път на волана
                            Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Темата определено доби сатиричен характер... Ама то "На чуждо ду** и 200 тояги са малко!" Не се шегувайте с момъка. Бъдете по-толерантни. Ако ли пък той нямя нищо против - давай банда-а-а-а-а! Човек все пак трябва да разбира и от "кодош".
                              Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Working...
                              X