Има ли някой представа колко милиметра е диаметъра на едно бензиново маркуче за Фаит Брава,става на въпрос за 2 успоредни маркучета който се намират горе в ляво от двигателя . Проблама е следния,едното от тях е напукано и се мокри с безнин ,та си и по намирисва и не искам да да се запаля някъде Не мога да намеря ново ,казаха ми че никъде не се продавали а проблема се решавал по следния начин:реже се стария и се слага бензинов маркуч от тия които са на метър с две скоби в крайщата. Да обаче не мога да разбера какъв размер да купя,заглеждах и маркучите на колата но нищо освен датата на производство не мога да открия. По принцип трябва да е 8 млм,но може и да е 10 ? Някакви преположения?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диаметър на бензинов маркуч
Collapse
X
-
Прав си за шублера,това беше пъравата ми идея разбира се ,но нямам под ръка тука в софия,а пък и за познати не се сещам с шублери А иначе знам че е трудно аз затова не се наемам сам да го направа ще отидя някуде да ми го сложат.Най-вероаятно да е 8-мица,питах ако евентуално някои от форума е сменял подобно нещо, та да не купувам 8 -ца и 10-ка не че ще се охарча за 15 см маркучи де ,но все пак ако някои е сменял....Brava 1.6 16V 96
Коментар
-
danzkix написа:Прав си за шублера,това беше пъравата ми идея разбира се ,но нямам под ръка тука в софия,а пък и за познати не се сещам с шублери А иначе знам че е трудно аз затова не се наемам сам да го направа ще отидя някуде да ми го сложат.Най-вероаятно да е 8-мица,питах ако евентуално някои от форума е сменял подобно нещо, та да не купувам 8 -ца и 10-ка не че ще се охарча за 15 см маркучи де ,но все пак ако някои е сменял....Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар