Извинявам се предварително, че пиша тук за автомобила но очквам компетентно мнение.На шефа дъщерята има фолф 2 ГТИ 1.8 16В. По неговите думи страаашен ама както и да е. На двигателя ми се счупва едната свещ и прави на мармалад буталото, коляновия вал и май клапаните на единия цилиндър. Основни и биелни лагери също били много зле.Въпроса ми е колко ще струва основния ремонт. Някой има ли идея? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Голф 2 :-)
Collapse
X
-
mariobg
-
На двигателя ми се счупва едната свещ и прави на мармалад буталото, коляновия вал и май клапаните на единия цилиндър. Основни и биелни лагери също били много зле.
Коментар
-
Хора защо така грубо се отнасяте към проблема на Bebop. Евалата на човека че се чувсва при свои хора и за това е попитал тук, а не при Голфаджиите. Мойто слабо компетентно мнение е : по-добре потърсете нов мотор от катастрофирал Голф (би трябвало да ги има много). Невярвам да излезе повече от 1000лв което 100% ще е по-малко от колкото ремонт. Доколкото знам се продават такива мотори с някакво гаранция.Съседа ми счупи мотора на една Астра (1.8 или 1.6 не помня точно) 1997г. Другия ми съсед работи в София Ауто и му каза че рециклиран мотор с гаранция при тях е 8390лв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! без монтажа!!!!!!!!!!. Сами разбирате, че тия там не са добре. Третия ми съсед намери мотор 2.0 (с изрядни документи и гаранция май) за тази Астра и на човека му излезна 1800лв. мотора + монтажа + компютъра + настройките .Лично аз може би не съм добре и явно съм параноик, но има резервн двигател за Типото и си търся за Мареата. Имам и един камион на който му счупих и резервния мотор и сега е на трупчета.
Коментар
-
Re: Питане за Голф 2
bebop написа:Извинявам се предварително, че пиша тук за автомобила но очквам компетентно мнение.На шефа дъщерята има фолф 2 ГТИ 1.8 16В. По неговите думи страаашен ама както и да е. На двигателя ми се счупва едната свещ и прави на мармалад буталото, коляновия вал и май клапаните на единия цилиндър. Основни и биелни лагери също били много зле.Въпроса ми е колко ще струва основния ремонт. Някой има ли идея? Благодаря предварително."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
bebop написа:дъщерята има фолф 2 ГТИ 1.8 16В. По неговите думи страаашен ама както и да е. На двигателя ми се счупва едната свещ и прави на мармалад буталото, коляновия вал и май клапаните на единия цилиндър. Основни и биелни лагери също били много зле.Въпроса ми е колко ще струва основния ремонт. Някой има ли идея? Благодаря предварително.
Коментар
-
Stilo написа:bebop написа:дъщерята има фолф 2 ГТИ 1.8 16В. По неговите думи страаашен ама както и да е. На двигателя ми се счупва едната свещ и прави на мармалад буталото, коляновия вал и май клапаните на единия цилиндър. Основни и биелни лагери също били много зле.Въпроса ми е колко ще струва основния ремонт. Някой има ли идея? Благодаря предварително.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар