Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тъжен ден за бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тъжен ден за бравото

Отново имам проблем и ще съм благодарна ако ме посъветвате какво да правя. Тази сутрин се качих на бравото и отидох на пазар. По пътя обаче и аз незнам как стана тази работа, но си закачих дясното огледало в един контейнер и си остана да виси на кабели. Прибрах си го и отидох да си свърша работата. На връщане, когато си мислех как едно огледало не е голяма работа минах през една дупка и ми отиде предната дясна гума. Както и да е стоях близо час, кокато дойдоха, за да ми я сменят и тръгнахме по сервизи и застрахователи. Резултатите са следните: вече имам 2 нови предни гуми, но с огледалото има малък проблем. Застрахователите ме пратиха сама да си купя пластината, за която е хванато огледалото, защото на него нищо му няма даже си работи като слънце, само дето виси. Пратиха ме в един магазни, къдто като отидох и се уплаших: имаше надпис, да се гледа като се купува, защото гаранция няма. Както и да е тръгнах си. Въпросът ми е еимате ли представа откъде мога да си купя само въпросната пластинка, за която е хванато огледалото. Иначе новите ми гуми са много хубави и поне за това не ме е яд. Ами това е от мен, чакам идеи.

Xoди ли при италианеца ? По пьтя эа Овча купел

Коментар

Точно там ходих и се отвратих.

Коментар

Какво ти каэаха?

Коментар

Re: тъжен ден за бравото

dress to kill написа:
          Застрахователите ме пратиха сама да си купя пластината, за която е хванато огледалото, защото на него нищо му няма даже си работи като слънце, само дето виси.
          Мисля си че няма да си намериш само въпросната пластина на магазин с нови части ... решението е май: автоморга където има счупено огледало със здрава пластина .... тук има няколко адреса на магазини ....
          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

dress to kill написа:
            Точно там ходих и се отвратих.
            Кой дава гаранция за авточасти втора употреба

Коментар

всичко се оправи

Тази сутрин се оказа, че от ДЗИ ще ми купят цяло ново огледало, защото не може да се намери пластинката. Веднага им закарах колата и ми казаха довечера да мина да си я взема. А по повод на един от отговорите веднага казвам какво не ми хареса при въпросния италианец. Първо в самия магазин или каквото беше ми показаха едно огледало, което не приличаше на нищо и не мен изобщо не ми стана ясно какво да му гледам като после ако се окаже, че кабелите са прецакани или нещо друго му има като няма гаранция много важно, че са ми монтирали огледалото. В крайна сметка ми казаха, че ще гу купят от Италсервис и се надява наистина да е готово до довечера.

Коментар

Working...
              X