Колеги за 3000км съм долял около 2литра масло харчи супер много.Огледах за течове но няма.Дайте съвет какво да я правя.Също и клапаните чукат т.е. само единия маи !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
темпрата харчи много масло
Collapse
X
-
Re: темпрата харчи много масло
andrew написа:Колеги за 3000км съм долял около 2литра масло харчи супер много.Огледах за течове но няма.Дайте съвет какво да я правя.Също и клапаните чукат т.е. само единия маи !?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
еми, що не пробваш, с една добавка в маслото...има доста изписано из форума за добавките, но ти си знаеш, все пак това ще е най-евтиния ти вариант, ако има ефект де, щото то добавки, добавки, ама то не е магьосник :D а гумичките мисля могат да се сменят без да се сваля главата, ама това малко наизуст, все пак, съм сменил гумичките на доста автомобили, без демонтаж, чалъми има, ако се решиш на нещо такова и искаш съвет, насреща съмСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:еми, що не пробваш, с една добавка в маслото...има доста изписано из форума за добавките, но ти си знаеш, все пак това ще е най-евтиния ти вариант, ако има ефект де, щото то добавки, добавки, ама то не е магьосник :D а гумичките мисля могат да се сменят без да се сваля главата, ама това малко наизуст, все пак, съм сменил гумичките на доста автомобили, без демонтаж, чалъми има, ако се решиш на нещо такова и искаш съвет, насреща съмex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
абе що не премерите и пустата компресия на маторя.......на различните цилиндри деСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
абе що не премерите и пустата компресия на маторя.......на различните цилиндри деShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
абе незнам ама направо се отчайвам с тия цифри дето се споменават тука от порядъка на 600-800лв.ама няма начин засега я карам така пък на първо време най вероятни ще ги сменям тия гумички.дано да се оправи или поне да харчи по малко.А да питам още нещо възможно ли е да харчи толкова от некачествено масло. В момента я карам с ESSO 15W40 ???TEMPRA 1.6 i.e. SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар