Каква е системата за мазане на Разпределителен вал на колата от подписа и има ли тази кола хидравлични повдигачи и как може да се разбере дали правилно протича процеса на смазване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как протича процеса на смазване в двигателя?
Collapse
X
-
Re: Как протича процеса на смазване в двигателя?
NewUser написа:Каква е системата за мазане на Разпределителен вал на колата от подписа и има ли тази кола хидравлични повдигачи и как може да се разбере дали правилно протича процеса на смазване?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
най добре си е с манометър да се гледа налягането аз съм си сложил пробка за проверки че при мен е критично но пък съм имал падове в налягането заради кофти масло няма да пиша марка но е всеобщ любимец тукMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
колегите са ти казали,че това е от стария мотор,като си махнеш тапата нана маслото и видиш там където са гърбиците на вала в долната част нещо катомаслена ваничка,и е пълно с масло,значи всичко ’’на пръв поглед’’ е ок.като дадеш контакт и ти светне лампата на маслото ,а като запалиш загасне,пак ок.дано съм помогналтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
dan4o написа:колегите са ти казали,че това е от стария мотор,като си махнеш тапата нана маслото и видиш там където са гърбиците на вала в долната част нещо катомаслена ваничка,и е пълно с масло,значи всичко ’’на пръв поглед’’ е ок.като дадеш контакт и ти светне лампата на маслото ,а като запалиш загасне,пак ок.дано съм помогналЧовек съм и нищо човешко не ми е чуждо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар