климатика ми не работи,може ли някои да ми каже къде в Бургас могат да го проверят за теч на фреон. И колко ще ми струва. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проверка и ремонт на климатик в Бургас
Collapse
X
-
В комлука, малко след спирката на "дЪрвото" Или в Мотоексперт в Славейков - от кръстовището на КАТ пердашиш нагоре към метро. Сервиза е отдясно, няма как да не го забележиш...Ама им кажи да проверят за теч и отдолу! Че аз миналото лято заредих фреон и сега пак няма никой... щото светеха само отгоре с лампите. А гледам, че е текнало едно зелено масло отдолу покрай един болт.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
spark написа:В комлука, малко след спирката на "дЪрвото" Или в Мотоексперт в Славейков - от кръстовището на КАТ пердашиш нагоре към метро. Сервиза е отдясно, няма как да не го забележиш...Ама им кажи да проверят за теч и отдолу! Че аз миналото лято заредих фреон и сега пак няма никой... щото светеха само отгоре с лампите. А гледам, че е текнало едно зелено масло отдолу покрай един болт.
Коментар
-
При Гошо, северната страна в двора на "Автокъща Бургас". Много са добри, ама и толкова ги мързи, горкичките. Въпреки всичко аз съм доволен от тях. Профилактика, допълване - от 60 до 80лв. Мой колега скоро беше отново при тях, та сподели, че вече имали газ-анализатор и много бързо откривали пропуските по системата. Айде стига, че им направих голяма реклама. Друг, който ми препоръчваха - в близост до затвора, Тошко.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар