Абе колеги, реших да направя запитване, та...Искам да си сменя ауспуха....ама целия от двигателя та чак до отзад, като евентуално искам да си сложа нов катализатор, но това е само евентуално.:D Та някой знае ли сервиз където продават и монтират качествени ауспуси във Варна, и ако някой е правил тази интервенция за каква сума да се подговя(със и без катализатор) Колата е с газ, затова искам да си намеря качествен аспух.И последно мразя разните майстори дето са в разни гаражчета и нямат грам самоуважение да се поизмият и подредят и работят в някакви малки кочини. Само като влезеш в един сервиз и се запознаеш с майстора дето ще пипа по колата и ти става ясно какъв човек имаш насреща. Надявам се понеже има доста хора тука да не се налага да обикалям по всичките сервизи, а направо да отида при някой по препоръка. Накрая ясно ще се пие бираАко някой не знае колата става дума за Темпрата в подписа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за ремонт и монтаж на ауспух???
Collapse
X
-
Питане за ремонт и монтаж на ауспух???
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
сменях средно гърне - 35 лв., мека връзка смених.... там е според дължината - може да опре работата и до 200 лв. - това е труд и части общо... от там нататък не знам....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Все пак се надявам да получа отговори и от Варненци.....п.с.Май съм объркал раздела.....за което се извинявам ако смятате че е голяма грешката да ми преместите темата в консултации, благодаря предварителноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ехооо Варненци ????Явно във Варна фиатите не се чупятСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Корави машини ей!!! Я погледни тука : http://www.aspo-bg.com/index_bg.htm . Несъм ходил, ама добре изглежда в нета Не знам точно къде се намира ,но може да ги питаш.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
bubachko
Там дето ходихме с теб оня ден заедно ми взеха 120 пири с двата лева бакшиш за момчетата за цялата интервенция по Типо-то (двете гърнета комплект и монтажа). Даже са ми заварили някакъв лъщав накрайник отзад. . За качеството - незнам, то с времето ще си покаже. Иначе, когато ходих там до онова читалище (по твоя препоръка преди време) нагоре по Битоля пак ми казаха цени, които бяха същите, +/- 10 лева за Типо, комплект + монтаж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар