Наскоро забелязох,че съединителя започна да стърже,явно вече му е дошло времето за смяна.А пуснах обява да се продава колата,,пък и мен много ме дразни това стържене.Не е постоянно но....,че има ли начин да спася положението малко че така и така нямам пари да сменя всичко,пък и ако ще я продавам за какво да влагам още пари в нея.Какво да направя,че да не се чува това стъргане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да спася положениието със съединителя
Collapse
X
-
братле абсолютно нищо не можеш да направиш, освен да смениш каквото трябва. това е положението със съдинителите. ако е лагера можеш да смениш само него, също и ако е феродовия диск, просто можеш да смениш само компонента, който е заминал, по принцип се сменя комлект, но щом продаваш...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Как да спася положениието със съединителя
BVLGARI написа:Наскоро забелязох,че съединителя започна да стърже,явно вече му е дошло времето за смяна.А пуснах обява да се продава колата,,пък и мен много ме дразни това стържене.Не е постоянно но....,че има ли начин да спася положението малко че така и така нямам пари да сменя всичко,пък и ако ще я продавам за какво да влагам още пари в нея.Какво да направя,че да не се чува това стъргане.Иначе спасението е да си продваш колата (щом си решил), но със 200-300лв по-евтино, като си казваш, че съеденителя е за смяна.
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Orcinus
BVLGARI написа:Наскоро забелязох,че съединителя започна да стърже,явно вече му е дошло времето за смяна.А пуснах обява да се продава колата,,пък и мен много ме дразни това стържене.Не е постоянно но....,че има ли начин да спася положението малко че така и така нямам пари да сменя всичко,пък и ако ще я продавам за какво да влагам още пари в нея.Какво да направя,че да не се чува това стъргане.
Коментар
-
BVLGARI написа:Наскоро забелязох,че съединителя започна да стърже,явно вече му е дошло времето за смяна.А пуснах обява да се продава колата,,пък и мен много ме дразни това стържене.Не е постоянно но....,че има ли начин да спася положението малко че така и така нямам пари да сменя всичко,пък и ако ще я продавам за какво да влагам още пари в нея.Какво да направя,че да не се чува това стъргане.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
Ся, Paparac няма кво да го слушаш,щот той има мисия тука във форума. Иначе както казват колегите,сваляш някой лев от продажната цена и ти е мирно на душата.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Orcinus
iee написа:Ся, Paparac няма кво да го слушаш,щот той има мисия тука във форума. Иначе както казват колегите,сваляш някой лев от продажната цена и ти е мирно на душата.
Коментар
-
Paparac написа:iee написа:Ся, Paparac няма кво да го слушаш,щот той има мисия тука във форума. Иначе както казват колегите,сваляш някой лев от продажната цена и ти е мирно на душата.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
BVLGARI написа:Наскоро забелязох,че съединителя започна да стърже,явно вече му е дошло времето за смяна.А пуснах обява да се продава колата,,пък и мен много ме дразни това стържене.Не е постоянно но....,че има ли начин да спася положението малко че така и така нямам пари да сменя всичко,пък и ако ще я продавам за какво да влагам още пари в нея.Какво да направя,че да не се чува това стъргане.Лагера поломи вилката и 2-3 пластини на притисквателния диск та около 160 лева ми излезнаха частите( двата диска+лагер+вилка). Добре, че съм си къдърен и не се наложи да ходя по сервизи
Та същото може да се случи и на теб преди да си продал колата и зарад един лагер които е 15 лева да се окарчиш със 150 минимум .Моля те да спазваш приличие при използване на изразни средства! mmeИмам предвид..., Предвид на... (напредвид) - неправилно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар