Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
Collapse
X
-
Re: Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
ruNNer написа:Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".
-
А сигурен ли си че лампичката не е изгоряла? Като тествах моята за да я купувам по едно време започна яко да придърпва и угасна. Попитах продавача дали има гориво - отговора беше - не знам (стрелката през цялото време беше хоризонтална ) Като сложихме гориво и колата си тръгна С две думи - не разчитай на лампичката ако не знаеш дали въобще работи.След като взех колата първото нещо което направих беше да сваля таблото и да сменя изгорелите крушки (имаше 4 - не ги гледах за какво са но ги смених) Сумарно по таблото май има над 20 крушки.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Вече съм почти сигурен че е изгоряла , тъй като е логично на Е да свършва бензина , но съм се качвал на коли където подминава Е-то и продължава надолу и затова реших да попитам.Ще може ли някой да ме насочи към упътване за разглобяване на таблото че нещо не мога да се оправя с търсенето в форумаBrava 1.6 ELX
Коментар
-
Re: Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
tomny написа:ruNNer написа:Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар