горе долу редовно чета форума и бях с останал с впечатлението че фиатите имат специална лампа на таблото която сигнализира за изгоряла крушка....днес (даже вчера) установих че едната къса светлина не ми работи, но на таблото нямах нищо светещо притеснително....та да отправя няколко въпроса (коалата е бензин, мареа 98-ма)...дали съм на габарити, или на къси индикацията на таблото е една и съща (според моя опит индикацията отговаря на пуснати габарити), като пусна дълги (на стрелба, или постоянно) си светва синята индикация за дълги...та нормално ли е да нямам индикация за къси светлини (т.е. да е една и съща с тази за габаритите)?имам или нямам чек-лампа за изгоряли светлини (т.е. дали пък не ми светят някои лампи по таблото?)има ли някакъв начин (може би тест) с който да накарам всичко де що го има по таблото да светне, та по не да се ориентирам къде какво има)като съм почнал с въпросите... на контакния ключ има позиция P, може би е паркинг? за какво служи? (колата е с ръчни скорости), на ключалката има и нещо като метално палче, което също не знам за какво служи...на задните седалки имам лампи горе над вратите, които не светят (нормално, няма крушки вътре) но точно поради тази причина не мога да ида и да си купя с мостра та ако някой знае какъв тип са, моля нека споделип.с. и пепелника не свети ако някой знае неговата крушка каква ще е добре (че четох тука че ваденето и слагането не било от най-приятните процедури, така че ми се ще с една да махна изгорялата, ако я има и да сложа работеща...)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светлини...
Collapse
X
-
Re: светлини...
july`s написа:горе долу редовно чета форума и бях с останал с впечатлението че фиатите имат специална лампа на таблото която сигнализира за изгоряла крушка....днес (даже вчера) установих че едната къса светлина не ми работи, но на таблото нямах нищо светещо притеснително..............имам или нямам чек-лампа за изгоряли светлини (т.е. дали пък не ми светят някои лампи по таблото?)..........дали съм на габарити, или на къси индикацията на таблото е една и съща (според моя опит индикацията отговаря на пуснати габарити), като пусна дълги (на стрелба, или постоянно) си светва синята индикация за дълги...та нормално ли е да нямам индикация за къси светлини (т.е. да е една и съща с тази за габаритите)?имам или нямам чек-лампа за изгоряли светлини (т.е. дали пък не ми светят някои лампи по таблото?)има ли някакъв начин (може би тест) с който да накарам всичко де що го има по таблото да светне, та по не да се ориентирам къде какво има)като съм почнал с въпросите... на контакния ключ има позиция P, може би е паркинг? за какво служи? (колата е с ръчни скорости), на ключалката има и нещо като метално палче, което също не знам за какво служи...на задните седалки имам лампи горе над вратите, които не светят (нормално, няма крушки вътре) но точно поради тази причина не мога да ида и да си купя с мостра та ако някой знае какъв тип са, моля нека споделип.с. и пепелника не свети ако някой знае неговата крушка каква ще е добре (че четох тука че ваденето и слагането не било от най-приятните процедури, така че ми се ще с една да махна изгорялата, ако я има и да сложа работеща...)
Реклама
Collapse
Коментар