Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. стъкла проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел. стъкла проблем

значи ел. огледалата бачкат без проблем (ако има връзка) ел. стъклата по някой път не работят и двете изобщо и след 4-5 мин са си наред, не че се движат бавно, просто щракам копчето и нищо не се случва, рядко го прави но е дразнещо, къде да търся проблема?
    ex Fiat Bravo GT

стъкла

ела утре на срещата / е ако е хубаво времето/ и може да ги разглобим ключетата да се оправи
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не е от ключетата и при мен понякога е така и като отворя жабката и натисна лекичко релето и всичко тръгва ,и това става само когато е стояла дълго време на слънце колата.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

а копчетата разглобяват ли се без да се маха цялата страница на вратата че пак направи проблема..
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Мисля че проблема е в "студена" спойка. Разглоби управляващия модул и го разгледай.

Коментар

dani389 написа:
            Не е от ключетата и при мен понякога е така и като отворя жабката и натисна лекичко релето и всичко тръгва ,и това става само когато е стояла дълго време на слънце колата.
            Абсолютно си прав колега при мен беше същата история със слънцето,ама докато и хвана цаката че е от релетата в джабката ...... :D Преди с часове карам с затворени прозорци ,но сега ако има проблем едно леко ударче по джабката и всико е ОК
            Brava 1.6 16V 96

Коментар

при мен няма общо със слънцето, правила ми го е при поройни дъждове и доста често вечер по тъмно
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

и все пак копчетата има ли начин да се разглобят без сваляне на страницата на вратата?
                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Няма нужда да разтапицираш нищо.Копчетата са на отделен елемент от кората която излиза елементарно(най добре с ножче или тънка отверка)

Коментар

пак се появи тоя проблем (зимата нали не отваряме стъкла) и май май като гледам точно като поседи на слънце се случва, я кажете къде точно в жабката да търся тоя модул да го проуча, дето почуквате по него
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
                      и все пак копчетата има ли начин да се разглобят без сваляне на страницата на вратата?
                      махат се без проблем дори с голи ръце, вади се само пластмасата на която са копчетата
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ivo098 написа:
                        пак се появи тоя проблем (зимата нали не отваряме стъкла) и май май като гледам точно като поседи на слънце се случва, я кажете къде точно в жабката да търся тоя модул да го проуча, дето почуквате по него
                        Е за това иде реч, мисля че ще го разпознаеш като свалиш жабката. Огледай зад жабката за мишки! Шегичка.
                        Прикачени файлове

Коментар

Working...
                        X