Здравейте , много съм бос в темата с автомобилите , но затова пък имам желание да понауча нещо
Колата ми има няколко проблема : Първо започна да ми мига датчика на маслото на таблото , в следствие на което допълних малко масло .За известно време реших че проблемът е решен , но като се позагледах вече дори като давам на контакт преди да запаля не ми се появява датчика на маслото / което ми казаха е още по лошо от това да ми се появява / .Проблемът е най вероятно в този датчик но лошото е че не зная къде се намира този датчик / просто не се вижда / Нещо в последно време започна да прекъсва на бензин , което е вторият ми проблем .Само като се сетя как вървеше като самолет като обърна на бензин ..... /забравих да спомена че бравата е на метан / и чак яд ме хваща ...Третото ми питане е свързано с това че стрелката на температурата се приближава доста до червения сектор , а като включа и климатика и 103-те ми кончета се превръщат в магаренца и колата още повече се затормозява и загрява на секундата !!!Нов съм и във форума и по отношение на автомобилите , но все пак силно се надявам да ми ударите едно рамо и да споделите някой полезен съвет с мен . А също така и да ми препоръчате някой сносен сервиз в Плевен !Предварително благодаря на всички отделили от времето си за да ми окажат съдействие !!!

Коментар