jsp написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатор за нивото на маслото
Collapse
X
-
Индикатор за нивото на маслото
минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.Етикети: –
-
При мен пръчката също няма мин. и макс. на горния край на сплеснатото има нещо кръгло кото топче и в момента след като смених маслото нивото е един милиметър над това топче.аз си мислих че са ми сложили повече масло но в Динекспрес ми казаха че е нормално да си карам така. Някои има ли идея дали е така?
-
chuni написа:При мен пръчката също няма мин. и макс. на горния край на сплеснатото има нещо кръгло кото топче и в момента след като смених маслото нивото е един милиметър над това топче.аз си мислих че са ми сложили повече масло но в Динекспрес ми казаха че е нормално да си карам така. Някои има ли идея дали е така?минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Humppa
На моята кола пръчката е сплескана накрая, като между минималното и максималното ниво плоската част е щрихована, но в повечето случаи се омаслява малко над максималната стойност.
Коментар
-
Humppa написа:На моята кола пръчката е сплескана накрая, като между минималното и максималното ниво плоската част е щрихована, но в повечето случаи се омаслява малко над максималната стойност.Fiat Brava 1.6 16V '98
Коментар
-
SSPURSS написа:Humppa написа:На моята кола пръчката е сплескана накрая, като между минималното и максималното ниво плоската част е щрихована, но в повечето случаи се омаслява малко над максималната стойност.FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар