Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хидравлично масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хидравлично масло

здравеите приятели,можете ли да ми кажете на колко км се сменя хидравличното масло?

Ако е почерняло не е лошо да се смени, но може и да се кара още.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Хидравличното масло се сменя само при необходимост т.е. ако е почерняло. През целия живот на колата се сменя около 2-3 пъти.

Коментар

А какво хидравлично масло ще препоръчате,че и аз май ми се налага да го сменям,и каолко садържа системата за мойта Брава
        FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

BVLGARI написа:
          А какво хидравлично масло ще препоръчате,че и аз май ми се налага да го сменям,и каолко садържа системата за мойта Брава
          Имам не отваряно хидравлично масло (червено е на цвят), I.G.A.T. ATF 4000, но съм го купувал на 11 лв./л. Един литър ти е достатъчен.Мога да ти го предложа за 6 лв.П.С. Опа, не видях, че си от Варна.

Коментар

BVLGARI написа:
            Системата събира 0,9 л! Марки колкото искаш! Ако искаш слагай това на Tutela GI/A, ако искаш друго, само да отговаря на Dextron II D!Ето ти и едно линкче с обемите: http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/Select.asp
            Space Star 1.9 DID

Коментар

BVLGARI написа:
              Спецификацията е Dextron II, количеството 0.8l, но при цялостна смяна.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
              X