Здравейте!Става въпрос за Fiat Bravo, как се смъква седалката на височина, по точно как се смъква. Успях да я вдигна, но надолу засича, дори и да дърпам ръчката. Има ли чалъм или ми се е прецакало устройството??10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Височина на седалката
Collapse
X
-
Re: Височина на седалката
fuoco написа:Здравейте!Става въпрос за Fiat Bravo, как се смъква седалката на височина, по точно как се смъква. Успях да я вдигна, но надолу засича, дори и да дърпам ръчката. Има ли чалъм или ми се е прецакало устройството??10хНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
-
Korun написа:fuoco написа:Здравейте!Става въпрос за Fiat Bravo, как се смъква седалката на височина, по точно как се смъква. Успях да я вдигна, но надолу засича, дори и да дърпам ръчката. Има ли чалъм или ми се е прецакало устройството??10хSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
tomny написа:fuoco написа:дори и да дърпам ръчката.10хAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз качването на седалката го направих еднократно. Проблемът е смъкването.В менюъла на фиата пише, че в седнало състояние се смъква и вдига, но явно има проблем, защото ръчката не може да се смъква и е застинала в най-горното състояние, дори и да я разтягам.Може да вкарам някой по-тежък индивид и да пробвам пак, нали някой трябва да тежи отгоре й
Коментар
-
IvoMarea написа:Не знам защо е нужно да я сваляш - от по-високо се виждат по-добре габаритите на колата. .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар