Здравейте колеги, може ли някой да ми каже каде се намира стъпковото моторче за празния ход на типото от подписа ми .Дали подлежи на почистване или трябва да се смени с ново .Поздрави на всички ПП. Ако може да се почисти има ли някаква специфика при тази интервенция
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Стъпков мотор
Collapse
X
-
Задължително пробвай да го почистиш!Колеги от Ланча форума имат успех в почистването на това моторче чрез WD-40.Даже беше излязъл лаф, че тоя препарат помага и против хемороиди даже П.П. - ей това последното в рамките на шегата :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: Проблем Стъпков мотор
asus написа:Здравейте колеги, може ли някой да ми каже каде се намира стъпковото моторче за празния ход на типото от подписа ми .Дали подлежи на почистване или трябва да се смени с ново .Поздрави на всички ПП. Ако може да се почисти има ли някаква специфика при тази интервенция
Коментар
-
Аз не съм сигурен че проблема е в него ,но факт е че при подаване на газ малко по рязко колата се замисля а и като паля че сто ми се случва да не държи обороти и гасне , след което паля с газ за да задържи оборотите и то ги държи високи в последствие ги успокоява.ПП. говоря само за работа на бензин .Проверихме с колегата Павко ТПС-а и го регулирахме но пак се позамисля и ми прави проблема при палене .Има и друго нещо преди седмица си смених дистрибуторната капачка ,палеца и кабелите за свещите.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
asus написа:Благодаря ти колега Pugsy за съвета за датчика и много благодаря за диагностиката мисля че свършихме работа донякъде то си има и кусури още които не зависят от вас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар