Здравеите колеги, вчера съвсем случаино попаднах във форума . Радвам се като малко дете, че го има но щях да се радвам повече ако го бях открил миналото лято когато ме налазиха проблемите с пунтото .Та да ви се оплача и аз малко, взех колата и след няма и седмица срина съединител та покраи него и вилката си замина , лагера беше на парчета , на притисквателния диск му бяха счупени 2-3 пластини, абе направо всичко ново по съединителя .Частите пак не бяха кои знае колко скъпи с изключение на вилката, едвам я намерих за фантастичната цена от 70 лева, а двата диска и лагера за 85-90 общо, както и да е но но проблема несвършва до тук, след изкарване на колата от бокса установявам, че изхвърга трета скорост или за да я примама трабва да отпусна плавно съединителя и да придържам лоста за да неизлезне доде зацепи, но не винаги става и затова я подкарах временно от втора на четвърта, но все някога трябва да я оправя и времето и е наближило да сваля кутията , предполагам че е синхронизатор, даваите и вие идеи и цени

Коментар