Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростна от Фиат 131 на Лада

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоростна от Фиат 131 на Лада

Здравейте колеги,поздрави от Лада Клуб България!Причината да се обърна към Бас е следната. Карам Лада (то се подразбира) и съм взел и вече монтирал на двигателя фиатова скоростна от Фиат 131 2.0 (май) . Въпросите ми са следните:1. Пробката за маслото това отзад от дясно (ако гледаме кутията отзад) на кардана ли е и колко горе долу масло се слага? Самата пробка я нямаше като взех курията но намерих болт този размер.2. Може ли от някъде да се намери гумен тампон за тази скоростна и колко горе долу струва? Ако няма от къде ще направя някакъв преходник и ще използвам ладовия тампон.3. От Лявата страна на кутията (погледната отзад) под началото на удължителния механизъм за лоста има една дупка която предполагам е за скоростомера. От къде мога да намеря накрайник който да пасне защото на ладовите кутии не е същото и с ладовия накрайник на жилото не става.Предварително Ви благодаря за помощта!!!

1. Изглежда отвора отзад е за маслото, така че тоя проблем е решен. 2. Ще използвам ладовия, няма какво да му мисля.3. Това обаче чакам вие да ми кажете какво да го правя

Коментар

Поне някаква идея да имате от къде мога да си намеря жило с накрайниците за този модел скоростна...?

Коментар

Working...
      X