Сменил съм и четирите амортисьора на Бравото в Плевен - Италбулком. Цената на четирите амортисьора заедно със маншоните и тампоните за предните амортисьори беше 300 лева, а без тампоните и маншоните - 260 лева. Не помня точно предните и задните колко струваха. Смяната в сервиза на фирмата беше без пари. Амортисьорите са италиански, маслени, двупосочни, марка Globe продават се с едногодишна гаранцияр на която все пак нямам много голямо доверие...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни амартисьори за BRAVO
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
ivo098 написа:и аз днеска ходих на тест на ходова част и се оказа че задните са за смяна, оригинално някой знае ли какви се слагат на Браво ГТ?във вантотрейд казаха че има хубави задни амортесьори за по 50тина лева..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Humppa
Re: Здравейте,
milky написа:Колега Humppa,По-меко ли почна да вози Браво-то,като му сложи маслени амортицьори,защото фабрично май е с газови?Дай впечатления.Успехи !!!
Коментар
-
MAGNETI MARELLI 46,00лв/6 месеца гаранция/ MONROE - 68,00лв / две години гаранция/ MONROE REFLEX - 93,00лв /три години гаранция/ NK - 72,00лв SACHS - 95,00лв / две години гаранция/ това ми предложиха за задни амортесьори като може да се направи 10% отстъпка върху тая цена, мисълта ми е заслужава ли си MAGNETI MARELLI, или са пръчки и по добре MONROE да сложаex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Mgneti Marelli
аз взех от ем-комплект здани амортесьори magneti marelli струваха ако не се лъжа към 46 лв. - маслени. Доволен съм от тях колата вози по меко отзад, старите като ги свалих така и не разбрах какви са, бяха оригиналните - италиански, зелени на цвят газ-масло, сега ми предстои смяна на предните но още незнам какви да сложа, magneti-marelli нямат в магазина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар