Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресор на климатик-проблема е решен.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компресор на климатик-проблема е решен.

От известно време чувам шум от компресора на климатика.Казаха ми,че лагера на шайбата е за смяна.Може ли този лагер да се смени без да се сваля компресора?Как да разбера цената му?Става въпрос за Типо 1,9тд/95г.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Няма да стане без сваляне на компресора Което автоматично означава изпразване на системата. А и освен това майсторите се мръщят на такъв ремонт. Във всеки случай аз не намерих тук някой който да се навие на тази процедура (и моят виеше), та накрая се принудих да си купя цял компресор втора ръка. Все пак ориентировъчно, мисля че с по-малко от 50лв няма да минеш, а и след това не се знае знае ли се, тоя компресор никога няма да е същият, щото се разглобявал изцяло При положение че един компресор секънд хенд е 80-ина лв, май не си заслужава ремонта
    FIAT Tipo 1,4mi - EX
    Alfa Romeo 146ti - EX
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Много лошо.Тайно се надявах да се свали само масления радиатор и с някаква скоба да се извади лагера.
      Octavia RS

Коментар

Проблема с лагера на шайбата е отстранен. Компресора е HARRISON V5.Размина се само със сваляне на компресора,без да се махат маслото и газта.Отне ми около три часа.
        Octavia RS

Коментар

Колега колко струва лагера?
          Обичам си работата.

Коментар

26лв.
            Octavia RS

Коментар

Working...
            X