Моята скоростна кутия в момента е свалена. Ако беше от нашия тараф, щях да ти я дам да пообиколиш с нея моргите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за скоростни кутии
Collapse
X
-
//// написа:Моята скоростна кутия в момента е свалена. Ако беше от нашия тараф, щях да ти я дам да пообиколиш с нея моргите.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
pugsy написа:ако си с мотора на типо,стават от всичките модели на фиат и ланчия с този мотор,както и от 2.0в момента мопйте скорости са от 1.8 и са 1:1 със старите миex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Fiat 127 написа:Аз имам скоростна кутия от 1.4 май беше. Един колега от форума щеше да я хвърля и я взех да я паза в мазето. Ако нещо таковата за тест некъде може да се обаждате паза я. Май нещо стържела леко ама де да знам. На склад седи. Хляб не и трябва. Тука еex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pugsy написа:ако си с мотора на типо,стават от всичките модели на фиат и ланчия с този мотор,както и от 2.0в момента мопйте скорости са от 1.8 и са 1:1 със старите ми
Коментар
-
pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:ако си с мотора на типо,стават от всичките модели на фиат и ланчия с този мотор,както и от 2.0в момента мопйте скорости са от 1.8 и са 1:1 със старите миex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:ако си с мотора на типо,стават от всичките модели на фиат и ланчия с този мотор,както и от 2.0в момента мопйте скорости са от 1.8 и са 1:1 със старите ми
Коментар
-
Кутия от едновалов двигател изобщо няма да стане - те са със стационарни маншони, с лагер-семеринга и цели полуоски. А на двуваловите двигатели скоростите са с опорен лагер на дясната полуоска и с фланци на вътрешните карета, като на фолксваген, така че трябва при всички положения от двувалка (1.6, 1.8 ). Що не врътнеш едно ЛС на Д_Данчо? Поне ще разбереш дали има и цената!
Коментар
-
Пичове днеска минах до орландовци и като излизах на една главна пришпорих на първа да се изнеса до 4000 после изхърка зверски втора и до там,веднага сложих трета,но няма зацепване все едно съм на свободна,на първа,втора,трета,четвърта все едно съм на свободна....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар