Пичове скоростите ми почти сдадоха багажа,вият здраво,втора хърка и като пусна газта на скорост нещо треска яко,та се чудя скоростите от 1.6 едновалката дали са по къси и дали ще е по добре ако сложа такива,вместо стандартните на двувалката,с по късите ще има по добър старт,само незнам как ще се отрази на разхода,вие как мислите и горе долу за колко парици мога да намеря читава скоростна кутия и откъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за скоростни кутии
Collapse
X
-
Разбрах,че не стават от едновалките,само същия мотор и евентуално 1.8 двувалка,но той е под въпрос Кажете откъде да намеря такива скорости и дали стават от 1.8 и горе долу кинтиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
абе аз предполагам, че няма да станат от 1.8, но нищо проверено. една скоростна е към 250 канта, а не знаеш колко ше изкара. що не си направиш твойта, същите пари, но поне знаеш, че няма да правиш повече. иначе долу на симеон гледах вчера няква морга специално за скорости. ама не си спомням къде точно- знам, че беше от страната на конст. величков, но дали къде баш не се сещам- пишеше скоростни кутии 200 лвLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе аз предполагам, че няма да станат от 1.8, но нищо проверено. една скоростна е към 250 канта, а не знаеш колко ше изкара. що не си направиш твойта, същите пари, но поне знаеш, че няма да правиш повече. иначе долу на симеон гледах вчера няква морга специално за скорости. ама не си спомням къде точно- знам, че беше от страната на конст. величков, но дали къде баш не се сещам- пишеше скоростни кутии 200 лвex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
на моята съм й сменял всичките лагери излязоха ми 150 лв. без труда. но не съм имал синхронизатори за смяна. доколкото знам италианеца дава кутии, като му оставиш твоята и си бележи неговата и ако има пробелм я връщаш, обаче сваляне и качване си остава за твоя сметка и ако се окаже счупена яко се набутваш, освен ако не го правиш сам. абе много е кофти!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:на моята съм й сменял всичките лагери излязоха ми 150 лв. без труда. но не съм имал синхронизатори за смяна. доколкото знам италианеца дава кутии, като му оставиш твоята и си бележи неговата и ако има пробелм я връщаш, обаче сваляне и качване си остава за твоя сметка и ако се окаже счупена яко се набутваш, освен ако не го правиш сам. абе много е кофти!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
pakumba написа:около 250 камака батьооооото, званни да питаш докато не са затворилиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
1115 написа:Абе сваляй тази и я виж в какво състояние е .Па тогава мисли какво да правиш.Ти да не си кьопав та да не си я смениш самex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
За нашите двигатели не стават скорости от едновалови двигатели. Визуално същата (с опрен лагер) и с фланци на полуоските като на Фолксваген е от алфа 145 1.4 ТС. Ти спомена някъде, че си сменял маслото - какво масло наля? Сега гледам в каталога на валволин. Дават го Valvolin HP GL-4 80W90 - 2,9 литра.
Коментар
-
//// написа:За нашите двигатели не стават скорости от едновалови двигатели. Визуално същата (с опрен лагер) и с фланци на полуоските като на Фолксваген е от алфа 145 1.4 ТС. Ти спомена някъде, че си сменял маслото - какво масло наля? Сега гледам в каталога на валволин. Дават го Valvolin HP GL-4 80W90 - 2,9 литра.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар