Става дума за една Крома 2.0 ТурбоСега ще ви разкажа цялата ситуация:карам си преди 2 дена в големите дъждове и колата си върви без проблем, обече не забелязах, че на пътя имаше една низина където се беше насъбрала доста вода...влязох в нея с по висока скорост и колата изгасна, отбих до пътя и почнах да разсъждавам какво да правя пък и да изчакам да поизсъхне малко...( между другото и преди това като съм мил двигателя не е искала да запали, но като я оставя 1-2 часа на слънце и няма никакви проблеми) та изчках 40-50мин и колата си запали(малко се губеше празния ход и прекъсваше ама вървеше), прибрах се и я оставих пред блока...там я валя още дъжд до вечерта, когато тръгнах да излизам с нея....страното беше, че запали супер бързо...по принцип въртя стартера по 4-5 секунди докато запали...ходих свърших си работата и на прибиране почна като пусна газта да гасне, почти никакъв празен ход и пак така палеше след това супер бързо...през ноща я валя дъжда и на другия ден на сутринта пробвам да запаля....ама неще
въртях над 10 пъти, на моменти припалва за много мъничко и спира, реших, че пак ще се е намокрила и я остаих да поизсъхне през деня...после вечерта пробвам пак...запали, но нямаше никакви ниски обороти...работеше единствено над 4000 оборота - пусна ли малко газта почва да работи на 2-3 цилиндъра и да гасне....оставих я и следващия ден с отворен капак на слънцето да съхне, и после пак така в началото припали за 2-3 секунди изгасна и пак няма паленеднес по същия начин - сутринта припали за 1-2 секунди и след това само си въртяпреди малко същотоВъзможно ли е от дъжда някой кабели да са дали на късо и нещо да е изгорялоили пък още да не е изсъхнала защото след онази локва целия двигател беше в кална вода(и все още е де :D)ако някой пък има и схеми на ел. системата на Крома ще съм му много благодарен ако ми ги пратии въобще всякаква помощ или предположения ще ми е от помощ
![Confused](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_confused.gif)
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар